001 -Family
Verkiezingsdebat De Ronde Venen op 11 maart

Verkiezingsdebat De Ronde Venen op 11 maart


Geplaatst op: 11 februari 2015

De Ronde Venen - Dagelijks gevaarlijke files op de vluchtstrook in de spits op de A2 bij Vinkeveen: Is de N201 de flessenhals? Het behoud van de unieke structuur en cultuur van de Vinkeveense Plassen: Wat is dat de provincie waard? Reizen met het openbaar vervoer in gemeenten als De Ronde Venen: Kan dat nog of zijn mensen aangewezen op de auto of lokale initiatieven?

Dit zijn drie thema's die niet alleen voor lokale inwoners en ondernemers van belang zijn, maar ook op anderen in de provincie hun weerslag hebben. En het zijn drie thema's waarbij de provincie een grote rol heeft.

De gemeente organiseert op woensdagavond 11 maart 2015 in De Boei, Vinkeveen een provinciaal verkiezingsdebat over deze thema’s onder leiding van Elisabeth van den Hoogen. Een debat dat gaat over samenwerking tussen gemeente en provincie. Graag nodigt de gemeente u hiervoor uit. Lokale bewoners-, belangen- en ondernemersverenigingen en landelijke partijen als de ANWB en de Milieufederatie zullen aanwezig zijn en gaan het gesprek aan met lijsttrekkers van verschillende politieke partijen.

Wanneer: 11 maart 2015
Waar: De Boei, Kerklaan 32, 3645 EV Vinkeveen
Inloop vanaf: 19.30 uur
Start debat: 20.00 uur
Netwerkborrel vanaf: 21.30 uur


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkiezingsdebat De Ronde Venen op 11 maart

De Ronde Venen - Dagelijks gevaarlijke files op de vluchtstrook in de spits op de A2 bij Vinkeveen: Is de N201 de flessenhals? Het behoud van de unieke structuur en cultuur van de Vinkeveense Plassen: Wat is dat de provincie waard? Reizen met het openbaar vervoer in gemeenten als De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: