Verlies Veenland ondaks goed spel

Verlies Veenland ondaks goed spel


Geplaatst op: 12 februari 2015

Maandag jl. moest het tweede team van Veenland herenvolleybal aantreden tegen koploper Oradi in de bloemhof te Aalsmeer. Op papier moest dit een simpele overwinning worden voor de gastheren, omdat het verschil tussen beide teams daar zeer groot is. Maar de werkelijkheid liet wel degelijk een ander beeld zien.

De eerste set ging in het begin gelijk op maar geleidelijk aan werden er aan Wilnisse kant onnodige foutjes gemaakt, mede hierdoor kwam Veenland op achterstand en konden zij niet meer terug komen wat resulteerde in een 25-18 setstand in het voordeel van Oradi.

De tweede set was een kopie van de eerste al was het dit maal 25-15. Het door blessure geteisterde Veenland gaf de moed niet op en door zeer goed verdedigen en het spelen van slimme ballen van de Veenland heren deden beide ploegen in deze derde set niet veel voor elkaar onder. Uiteindelijk trokken de gastheren toch aan het langste eind 25-22. De Wilnissers voelden dat er meer inzat en inderdaad Veenland kwam op voorsprong. Door een combinatie van inzet en goed spel bereikte Veenland setpoint bij de stand 24-23. Spannend dus, maar Oradi kwam gelijk. Bij de stand 26-25 in het voordeel van Veeland kregen zij een tweede kans om een punt mee naar huis te nemen, maar ook deze keer lukte het niet.

Uiteindelijk pakten de mannen uit Aalsmeer ook deze laatste set met 28-26 en hiermee de volledige winst. Toch waren de spelers van Veenland niet ontevreden omdat ze goed weerstand hadden geboden en het verschil in het veld niet zo groot was als de ranglijst deed vermoeden. Deze wedstrijd geeft de Wilnissers in ieder geval een goed gevoel voor de rest van de te spelen wedstrijden in deze competitie.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verlies Veenland ondaks goed spel

Maandag jl. moest het tweede team van Veenland herenvolleybal aantreden tegen koploper Oradi in de bloemhof te Aalsmeer. Op papier moest dit een simpele overwinning worden voor de gastheren, omdat het verschil tussen beide teams daar zeer groot is. Maar de werkelijkheid liet wel degelijk een ander beeld zien. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: