001 - Escaperoom aglemeen
Bijeenkomst voor supporters van een schone buurt

Bijeenkomst voor supporters van een schone buurt


Geplaatst op: 13 februari 2015

Pakt u het wel eens zwerfafval op en stopt u het in de prullenbak? Wilt u meepraten en -denken over het opruimen van zwerfafval? Dan bent u op dinsdagavond 10 maart van harte welkom.

De gemeente en NME-centrum de Woudreus willen graag kennis maken met mensen in De Ronde Venen die al de handen uit de mouwen steken om zwerfafval aan te pakken in hun buurt, in het park, op het sportveld of bij het schoolplein.

Bij de bijeenkomst zijn, naast inwoners die al actief zwerfafval opruimen, betrokken medewerkers vanuit de gemeente en NME-centrum De Woudreus aanwezig. Het doel van de bijeenkomst is kennis maken en ervaringen en ideeën uitwisselen. Wethouder Anco Goldhoorn zal aan het eind van de bijeenkomst de aanwezige opruimers in het zonnetje zetten.

Kom ook op 10 maart
De bijeenkomst is op dinsdagavond 10 maart 2015 van 19.30 tot 21.00 uur in NME-centrum De Woudreus, Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. Aanmelden, in verband met de organisatie, vóór 9 maart 2015 via nmederondevenen@odru.nl of via tel. 0297 – 273692.

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bijeenkomst voor supporters van een schone buurt

Pakt u het wel eens zwerfafval op en stopt u het in de prullenbak? Wilt u meepraten en -denken over het opruimen van zwerfafval? Dan bent u op dinsdagavond 10 maart van harte welkom. De gemeente en NME-centrum de Woudreus willen graag kennis maken met mensen in De Ronde Venen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: