001 -Family
Interessante vertelling Stichting Paraplu

Interessante vertelling Stichting Paraplu


Geplaatst op: 13 februari 2015

"Op deze avond neem ik u mee op een reis per kameel door de westelijke woestijn van Egypte. Met behulp van een fotoreportage krijgt u alle facetten te zien van deze onvergetelijke reis door de stilte en de prachtige natuur van de woestijn. Verzorgd door bedoeïnen, slapend op een matrasje onder de sterrenhemel. Als uw beeld van een woestijn alleen maar zand is, is het een aanrader om ook deze kant van de woestijn eens te bekijken. U zult verrast zijn!", aan het woord is Maria Vendrik die bij de Stichting 'Paraplu' op een boeiende en verrassende wijze haar verslag doet van deze avontuurlijke reis.
Iedereen is van harte welkom op dinsdag 3 maart a.s. van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten € 10,00.

Inschrijven
Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de “Paraplu”, Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl

 Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Interessante vertelling Stichting Paraplu

"Op deze avond neem ik u mee op een reis per kameel door de westelijke woestijn van Egypte. Met behulp van een fotoreportage krijgt u alle facetten te zien van deze onvergetelijke reis door de stilte en de prachtige natuur van de woestijn. Verzorgd door bedoeïnen, slapend op een matrasje … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: