001 -Family
VIOS MusicKidz geslaagd

VIOS MusicKidz geslaagd


Geplaatst op: 16 februari 2015

De VIOS MusicKidz seizoen 2014-2015 is helaas weer voorbij. Zes coole meiden hebben van de juffen Marinda en Esther op de vrijdagavond 20 leuke lessen gehad waarin ze veel hebben geleerd over muziek en muziek maken.

MusicKidz is al een aantal jaren hét succesvolle gratis opleidingsprogramma van VIOS waarin kinderen vanaf 6 jaar kennis maken met muziek, het notenschrift en (de werking van) mu-ziekinstrumenten.
Dit jaar werd er begonnen met een relatief kleine groep van 8 kinderen. Uiteindelijk hebben 6 toffe meiden de eindstreep gehaald. Ze hebben leren noten lezen, blokfluiten en vooral samen muziek maken. Dit jaar hebben ze voor het eerst ook een echte ‘band’ gevormd. Halverwege de lessen hebben de dames een muziekinstrument gekozen. Ze hebben leren spelen op deze instrumenten en zo hebben ze toegewerkt naar de laatste les.
In deze les hebben ze alle ouders, broertjes, zusjes en wie het maar wilde, laten zien en horen wat ze geleerd hebben. Dit was een groot succes. Iedereen is geslaagd voor het heuse Mu-sicKidz diploma. Juf Marinda reikte de diploma’s uit en natuurlijk kregen de kinderen nog een lekkere limonade en een presentje.

En omdat de meiden het zo leuk vonden gaan ze nog even door. Want tijdens de Seizoenprestatie van VIOS in de Meijert laten “The Kidz” Manon, Emily, Fabienne, Lisette, Lisa en Senna nog graag een keer aan het grote publiek zien en horen wat ze geleerd hebben. Dus komt allen kijken en luisteren op 8 maart in de Meijert! De aanvang is 13:00 uur, de zaal gaat om 12:15 uur open. De entree is € 7,50. Kinderen tot 12 jaar mogen er voor € 5,00 in.

Na de zomervakantie start een nieuwe MusicKidz. Daarvoor kun jij je nu al opgeven. Bel met Joyce Tijdeman (06) 36 32 99 65. Zij kan je er alles over vertellen en je vast inschrijven. Je kunt ook een mailtje sturen naar musickidz@vios-mijdrecht.nl. Voor informatie over VIOS kun je op www.vios-mijdrecht.nl terecht.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS MusicKidz geslaagd

De VIOS MusicKidz seizoen 2014-2015 is helaas weer voorbij. Zes coole meiden hebben van de juffen Marinda en Esther op de vrijdagavond 20 leuke lessen gehad waarin ze veel hebben geleerd over muziek en muziek maken. MusicKidz is al een aantal jaren hét succesvolle gratis opleidingsprogramma van VIOS waarin kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: