001 -Family
Dinsdag 3 maart Thema-avond Voeding en Kanker op ’t Anker

Dinsdag 3 maart Thema-avond Voeding en Kanker op ’t Anker


Geplaatst op: 16 februari 2015

Voeding en Kanker: daarover is veel te vertellen, daarover is nog meer te vragen. En hoe maak je daarin je eigen keuzes ?

Kun je van bepaald voedsel kanker krijgen? Hoe zeker is dat? Welk voedsel wél? Welk niet? En is er een dieet tegen kanker? Kun je zo kanker tegen houden?
En als je kanker hebt (gehad), wat is dan wijs om te eten? Kun je zo voorkomen dat de kanker terug komt? Of kun je altijd pech hebben?
Over voedsel en kanker gaan veel verhalen rond. Welke zijn betrouwbaar?

Inloophuis ’t Anker biedt op dinsdag 3 maart een informatieavond aan van 19.30 uur tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Locatie: de bovenverdieping van sv ARGON, Hoofdweg 85b 3641 PR Mijdrecht. Toegang gratis. Iedere geïnteresseerde is welkom. Het kan handig zijn om met zijn twee te komen.
Sara Verschure leidt deze avond. Ze is diëtist van Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis.

De avond begint met een inleiding van Sara over feiten en fabels, en over algemene adviezen. Maar ze verwacht ook veel vragen, die ze samen met een collega zal beantwoorden. Ook hoopt ze nog persoonlijke adviezen te kunnen geven.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dinsdag 3 maart Thema-avond Voeding en Kanker op ’t Anker

Voeding en Kanker: daarover is veel te vertellen, daarover is nog meer te vragen. En hoe maak je daarin je eigen keuzes ? Kun je van bepaald voedsel kanker krijgen? Hoe zeker is dat? Welk voedsel wél? Welk niet? En is er een dieet tegen kanker? Kun je zo kanker … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: