001 - Escaperoom aglemeen
De Vinken 4 nu echt kampioen

De Vinken 4 nu echt kampioen


Geplaatst op: 16 februari 2015

Het vierde seniorenteam van De Vinken draait een geweldig seizoen. In de zaalcompetitie bleef dit vriendenteam ongeslagen en afgelopen zaterdag werd een klinkende overwinning behaald op hekkensluiter Esdo uit Kockengen. Terecht werden de vele spelers en speelsters van dit succesrijke seniorenteam in de bloemen gezet.

Dubbele cijfers
Dat Vinken 4 duidelijk de sterkste is in deze zaalcompetitie bewezen de giganten van het sterrenteam afgelopen zaterdag opnieuw. Na een geslaagde eerste helft stond een 10-3 voorsprong op het scorebord bij rust. In de tweede speelelft kwamen alle reservespelers en speelsters in actie en ook zij wisten een 10-3 voorsprong te behalen, waardoor de eindstand uiteindelijk op een fraaie 20-6 overwinning voor de Vinkeveners uitkwam.
Een enorme bloemenhulde maakte deze overwinning op Valentijnsdag tot een heel speciale. De volgende uitdaging voor de kanjers van Vinken 4 is op het veld om dan het succes in de zaal te evenaren.

Op de foto:
Voorste rij: Sonja den Ambtman, Jimmy de Koning, Johan Kroon, Reni Lommers, Diana van Dasler, Bart Verlaan.
Tweede rij: Susanne Kroon, Ingrid Hagenaars, Monique roon, Levi Kroon, Thera Huizinga en Wilma Hoogendoorn.
Derde rij: Mariska Meulstee, Helene Kroon, Charita Hazeleger, Dorien Verbruggen, Astrid Sloesarwij, Marcel Sint Nicolaas.
Achterste rij: Marco Griffioen, Angela Kooijman, Wichert Brommer en Peter van Asselen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken 4 nu echt kampioen

Het vierde seniorenteam van De Vinken draait een geweldig seizoen. In de zaalcompetitie bleef dit vriendenteam ongeslagen en afgelopen zaterdag werd een klinkende overwinning behaald op hekkensluiter Esdo uit Kockengen. Terecht werden de vele spelers en speelsters van dit succesrijke seniorenteam in de bloemen gezet. Dubbele cijfersDat Vinken 4 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: