001 -Family
Bijzondere @BorrelAalsmeer in Restaurant Welkom Thuis

Bijzondere @BorrelAalsmeer in Restaurant Welkom Thuis


Geplaatst op: 16 februari 2015

Afgelopen donderdag vond de 27ste editie plaats van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer in Restaurant Welkom Thuis. Naast veel trouwe bezoekers dit keer ook opvallend veel nieuwe netwerkers. Het format van Netwerken met een Knipoog werd zelfs op het podium door een ondernemersvereniging uit de regio bekroond met de vermelding dat @BorrelAalsmeer de WAUW factor heeft.

Dit keer maakte Robert van Ingen de foto’s en exposeerde kunstenaar Marco van Trigt diverse kunstwerken. Arie Hazes zong o.a. het nummer ‘De Vlieger’ van zijn overleden broer André Hazes en verzorgde de Amsterdamse Knipoog dit keer. Henk Leffers, vroeger werkzaam bij EMI Records, overhandigde aan Arie het 1e ontwerp van André Hazes zijn 1e single uit 1980 als aandenken. Een bijzonder collectors item wat dankzij @BorrelAalsmeereen heel mooi ingelijste plek gaat krijgen bij Arie Hazes aan de wand thuis. Er werden ook weer diverse prijzen verloot tijdens het officiële programma. Zo krijgen allerlei bedrijven ook weer een podium tijdens het netwerkevent.

Wilma Dekker liet alle relaties kennis maken met de essentiële oliën van Doterra en de netwerkers werden door de gastvrouw en – heer van het MBO College Airport uit Hoofddorp gastvrij ontvangen. Het podium werd beschikbaar gesteld door Top Verhuur en de techniek was in handen van Eventec.

De volgende netwerkbijeenkomst staat gepland op 12 maart a.s. en noteer alvast 9 april en 21 mei a.s. in de agenda, elke 2e donderdag van de maand. I.v.m. Hemelvaart staat @BorrelAalsmeer 21 mei a.s. op de agenda.

Vanaf 24 februari a.s. ben je ook, elke laatste dinsdag van de maand, welkom bij @BorrelLisse bij Eetcafé 1198 en Loungehotel de Duif in Lisse. Wil je graag de uitnodiging ontvangen, stuur een e-mail naar info@BorrelLisse.nl.

Iedereen is welkom op de netwerkbijeenkomsten, ook werkzoekenden en het entree is gratis. Voor meer informatie over Netwerken met een Knipoog: www.borrelaalsmeer.nl Wij maken van netwerken een avondje uit.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bijzondere @BorrelAalsmeer in Restaurant Welkom Thuis

Afgelopen donderdag vond de 27ste editie plaats van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer in Restaurant Welkom Thuis. Naast veel trouwe bezoekers dit keer ook opvallend veel nieuwe netwerkers. Het format van Netwerken met een Knipoog werd zelfs op het podium door een ondernemersvereniging uit de regio bekroond met de vermelding dat @BorrelAalsmeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: