001 -Family
Verkiezingen in gemeente Aalsmeer voor de  Provinciale Staten én de Waterschappen

Verkiezingen in gemeente Aalsmeer voor de Provinciale Staten én de Waterschappen


Geplaatst op: 16 februari 2015

Op 18 maart 2015 kunt u weer stemmen. U mag deze keer zelfs twee keer stemmen.
U stemt voor de leden van de Provinciale Staten van Noord-Holland én voor het waterschap. Bij Provinciale Staten kiest u de volksvertegenwoordigers van de provincie. Zij bepalen het beleid van de provincie en kiezen, niet onbelangrijk, de leden voor de Eerste Kamer. Bij het waterschap kiest u het waterschapsbestuur. Zij zorgen voor droge voeten en schoon water. In Aalsmeer kennen we twee waterschappen: het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht of het Hoogheemraadschap Rijnland.

Om te kunnen stemmen heeft u een identiteitsbewijs (Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) nodig. Het identiteitsbewijs mag maximaal vijf jaar verlopen zijn op de dag van de stemming. Dat betekent dat deze minimaal geldig is tot 19 maart 2010. Zonder stempassen en identiteitsbewijs kunt u niet stemmen. In Aalsmeer kennen we twee waterschappen. U kunt alleen iemand voor de waterschapsverkiezingen machtigen die stemt voor hetzelfde waterschap. Voor meer informatie zie ook www.aalsmeer.nl/verkiezingen.

De stemlokalen zijn geopend van 7.30 tot 21.00 uur. Om te kunnen stemmen heeft u beide stempassen en uw identiteitsbewijs nodig. Vergeet deze niet, woensdag 18 maart.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkiezingen in gemeente Aalsmeer voor de Provinciale Staten én de Waterschappen

Op 18 maart 2015 kunt u weer stemmen. U mag deze keer zelfs twee keer stemmen.U stemt voor de leden van de Provinciale Staten van Noord-Holland én voor het waterschap. Bij Provinciale Staten kiest u de volksvertegenwoordigers van de provincie. Zij bepalen het beleid van de provincie en kiezen, niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: