001 -Family
Live Ierse muziek in Hotel Hengelsport in Uithoorn

Live Ierse muziek in Hotel Hengelsport in Uithoorn


Geplaatst op: 16 februari 2015

UITHOORN - Op zondag 22 februari speelt het duo Boxin' The Vox, bestaande uit Anne-Lotte Paymans en David Plasmeijer uit De Kwakel, live Ierse muziek in Hotel Hengelsport Zijdelveld 54 in Uithoorn. De muzikale middag vol fijne muziek begint om 16.00 uur en toegang is gratis. De muziek is een mix van traditionele Ierse liederen en covers van bekende popsongs, gespeeld op gitaar en luit.

David Plasmeijer (36) uit de Kwakel trouwde eerder dit jaar met de Nieuwkoopse Anne-Lotte Paymans (32). Zij wonen inmiddels al 6 jaar in De Kwakel. Ook in de muziek hebben zij elkaar gevonden. Anderhalf jaar geleden richtten zij de Ierse band Boxin' The Vox op, waarmee zij niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland naam maken. Het duo speelde shows in onder andere Ierland, Noord-Ierland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Zweden. Ook in Hotel Hengelsport is het publiek gewaarschuwd: meezingen mag! U bent van harte welkom.

Datum: Zondag 22 februari 2015
Tijd: Vanaf 16.00 uur
Locatie: Hotel Hengelsport, Zijdelveld 54 in Uithoorn

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/BoxinTheVox


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Live Ierse muziek in Hotel Hengelsport in Uithoorn

UITHOORN - Op zondag 22 februari speelt het duo Boxin' The Vox, bestaande uit Anne-Lotte Paymans en David Plasmeijer uit De Kwakel, live Ierse muziek in Hotel Hengelsport Zijdelveld 54 in Uithoorn. De muzikale middag vol fijne muziek begint om 16.00 uur en toegang is gratis. De muziek is een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: