001 -Family
Bewonersavond Woningisolatie in het Buurthuis Hornmeer in Aalsmeer

Bewonersavond Woningisolatie in het Buurthuis Hornmeer in Aalsmeer


Geplaatst op: 17 februari 2015

Op woensdag 25 februari aanstaande vindt in het Buurthuis Hornmeer aan de Roerdomplaan 3 vanaf 20:00 uur een bewonersavond plaats voor particuliere woningeigenaren uit de wijk Hornmeer. ‘Je eigen woning energiezuiniger maken is al slim, dat samen doen met de buren is nog veel slimmer’. Onder dat motto gaat Sienergie na het succesvolle buurtproject in de wijk Geerland in Kudelstaart nu ook met woningeigenaren in de Hoornmeer aan de slag. Doel is om met de hele buurt zoveel mogelijk inkoopkosten én energie te besparen.

Op de informatieavond vertelen deelnemers van het vergelijkbare buurtproject Geerland in Kudelstaart over hun ervaringen. Sienergie hielp de buurtbewoners daar door ze alle rompslomp uit handen te nemen, voor hen collectief in te kopen en te zorgen voor een soepele uitvoering van de gekozen maatregelen. Dank zij de financiële steun van de gemeente Aalsmeer kan Sienergie nu ook woningeigenaren in de Hornmeer deze begeleiding gratis aanbieden. Sienergie doet dat voor maar ook met buurtbewoners zelf, waarvan een aantal enthousiast gaat meedenken en meedoen in het E-team Hornmeer. Meer over dit project en de aanpak is te vinden op www.sienergie.nl onder ‘buurtprojecten’.

Woningeigenaren in de wijk Hornmeer zijn op woensdag 25 februari aanstaande van harte welkom in het Buurthuis Hornmeer. Omdat het een grote wijk is verwacht Sienergie een grote opkomst. Wie zich van een plaats wil verzekeren doet er goed aan om van tevoren te reserveren via hornmeer@gmail.com of 0297 – 331812.

Woont u niet in de Hornmeer maar heeft u belangstelling voor en buurtisolatieproject in uw eigen wijk? Kom dan eens op een woensdag middag (vanaf 15 uur) langs bij het Energieloket van Sienergie in het Boekhuis of stuur een e-mail naar info@sienergie.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bewonersavond Woningisolatie in het Buurthuis Hornmeer in Aalsmeer

Op woensdag 25 februari aanstaande vindt in het Buurthuis Hornmeer aan de Roerdomplaan 3 vanaf 20:00 uur een bewonersavond plaats voor particuliere woningeigenaren uit de wijk Hornmeer. ‘Je eigen woning energiezuiniger maken is al slim, dat samen doen met de buren is nog veel slimmer’. Onder dat motto gaat Sienergie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: