Hiphop-dans grote winnaar bij de 31e Talentenjacht van het VeenLanden College

Hiphop-dans grote winnaar bij de 31e Talentenjacht van het VeenLanden College


Geplaatst op: 17 februari 2015

In een uitverkochte aula vond gisteren de finale plaats van de 31e Talentenjacht, enthousiast gepresenteerd door Anne en Joris. Geregeld riep Joris: "Maak me gek!" en dat lieten de 17 acts zich geen twee keer zeggen. Opvallend was het aantal brugklassers onder de deelnemers. Hiermee lijkt de toekomst van de Talentenjacht en de musical de komende jaren verzekerd.
De organisatie was dit jaar in handen van Linda van den Aardweg, Pepijn van den Berkhof, Judith van Eijk, Jorrit Groenevelt, Anne van Leest en Remco Tieman. De techniek werd verzorgd door: Thijs, Andy Teerlink, Lisa van Scheppingen, Neal Jansen, Stefan Versluis, Maarten Woudstra, Onno Meijer, Jelle Aardema, Paul Heineman en Floris Geerling. Alles met grote klasse!
De acts verrasten, ontroerden, maakten vrolijk, kortom, het was een gevarieerd programma.
Gijs Smit kreeg de aanmoedigingsprijs voor zijn eigen gecomponeerde stuk "Winter 2015" dat hij zelf uitvoerde op de piano. De derde prijs ging naar Renske Steenbrink, Tirza Nap en Jessica Lambrechts met "Something got a hold on me". Renske zong daarbij de sterren van de hemel en ook danste ze nog ondertussen, waardoor sommige mensen dachten dat ze playbackte. Dus niet! Het was allemaal live! De tweede prijs ging naar de acrogym groep bestaande uit Rosalie Korrel, Shelly van Vliet, Pibbe Dirkson, Laura Grootegoed, Robyn Uphof en Fenne Claassen. Zij deden een halsbrekende act waarbij iedereen zijn adem inhield. De eerste prijs ging naar een dans-act, maar niet zomaar een dans-act. Het publiek werd blij van deze dames die met veel vitaliteit en vrolijkheid een hiphop dancemix ten beste gaven waar je U tegen zegt. En allemaal geleerd bij die dansschool, die ene, namelijk Dansschool Build Ya Skillz in Mijdrecht.
Het was een geweldige avond en we kijken weer uit naar volgend jaar!Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hiphop-dans grote winnaar bij de 31e Talentenjacht van het VeenLanden College

In een uitverkochte aula vond gisteren de finale plaats van de 31e Talentenjacht, enthousiast gepresenteerd door Anne en Joris. Geregeld riep Joris: "Maak me gek!" en dat lieten de 17 acts zich geen twee keer zeggen. Opvallend was het aantal brugklassers onder de deelnemers. Hiermee lijkt de toekomst van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: