001 -Family
Archieffoto

Drie minderjarige overvallers die de Expert in Uithoorn overvallen hebben zijn aangehouden


Geplaatst op: 17 februari 2015

Uithoorn - De recherche heeft drie minderjarige overvallers aangehouden van 15 en 16 jaar, afkomstig uit Amstelhoek en Uithoorn. Het drietal wordt verdacht van het plegen van een overval op een elektronicazaak aan de Admiraal Tromplaan op zaterdagochtend 14 februari.

Op die zaterdagochtend werd een winkelier van de elektronicazaak aan de Admiraal Tromplaan even na 10.30 uur slachtoffer van een overval. De drie verdachten kwamen de zaak binnen en eisten geld. De winkelier greep één van de overvallers vast en hield deze onder controle tot de politie arriveerde. De twee andere verdachten sloegen tevergeefs op de vlucht. De tweede verdachte werd korte tijd later aangehouden, mede dankzij informatie van getuigen via Burgernet. De derde verdachte heeft de recherche na verder onderzoek op zondag aangehouden. Twee van de drie jongens worden ook verdacht van de overval op een tankstation aan de Heijermanslaan die op dinsdagavond 10 februari heeft plaatsgevonden.

De politie onderzoekt of de drie mogelijk meer op hun kerfstok hebben.

Archieffoto

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Petershotew.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drie minderjarige overvallers die de Expert in Uithoorn overvallen hebben zijn aangehouden

Uithoorn - De recherche heeft drie minderjarige overvallers aangehouden van 15 en 16 jaar, afkomstig uit Amstelhoek en Uithoorn. Het drietal wordt verdacht van het plegen van een overval op een elektronicazaak aan de Admiraal Tromplaan op zaterdagochtend 14 februari. Op die zaterdagochtend werd een winkelier van de elektronicazaak aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: