001 -Family
Goud op markt Abcoude en Mijdrecht op 19 februari

Goud op markt Abcoude en Mijdrecht op 19 februari


Geplaatst op: 18 februari 2015

Het Goud in je wijk team staat op donderdag 19 februari op de markt van Abcoude en Mijdrecht. Denk u bij het zien van deze vlinder: de winter mag wel eens voorbij zijn? Wilt u met de buurt zorgen voor meer vlinders deze zomer? Dat is te regelen! Bezoek het Goud in je wijkteam op de markten van Abcoude en Mijdrecht op donderdag 19 februari en we vertellen u hoe leuk en makkelijk dit kan!

Verschillende inwoners hebben zich al aangemeld met ideeën om Goud in hun wijk te brengen op zaterdag 18 april tijdens deze Rondeveense dag die voor de vierde keer bol staat van de gouden acties. Denk aan moestuinonderhoud en een taartenbakwedstrijd in Vinkeveen, hanging baskets voor Abcoude en een complete schoolmoestuin in Wilnis. Sluit aan bij één van de acties of neem zelf initiatief. Maak uw buurt nog groener, gezonder en gezelliger.

Goud in je wijk ondersteunt deelnemers met advies, praktische hulp om op te starten en een budget van maximaal € 250. Goud in je wijk wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente De Ronde Venen, NME-centrum De Woudreus, GroenWest en Stichting Tympaan De Baat.
Voor meer informatie en inspiratie: www.goudinjewijk.nl, www.facebook.com/goudinjewijk, @goudinjewijk en goudinjewijk@derondevenen.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goud op markt Abcoude en Mijdrecht op 19 februari

Het Goud in je wijk team staat op donderdag 19 februari op de markt van Abcoude en Mijdrecht. Denk u bij het zien van deze vlinder: de winter mag wel eens voorbij zijn? Wilt u met de buurt zorgen voor meer vlinders deze zomer? Dat is te regelen! Bezoek het Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: