Zangeres Katelijne van Otterloo zondagmiddag op De Nieuwe Meer in Aalsmeer

Zangeres Katelijne van Otterloo zondagmiddag op De Nieuwe Meer in Aalsmeer


Geplaatst op: 23 februari 2015

‘Haar stem grenst aan magie.’ ‘Katelijne van Otterloo is een heerlijk eigenwijze jazz-zangeres’. ‘Zij tovert met haar stem en weet op verrukkelijke sensuele wijze het publiek om haar vingers te winden,’ schreef een recensent over haar.
Zij zingt voor de tweede keer op de Jachthaven – na haar succesvolle optreden van vorig jaar zomer.
Katelijne – woonachtig in op de Uiterweg in Aalsmeer – is een overtuigende, charmante zangeres met smaakvol improvisatievermogen en onderscheidende performance. Een personality die met veel gemak en beeldend zingt. Stukken uit The American Songbook komen voorbij in een heel persoonlijke aanpak, maar ook Franse chansons en pop standards van toen en nu in funky, jazzy arrangementen. Katelijne heeft zich ontwikkeld tot een van de betere jazzzangeressen van Nederland en staat samen met haar begeleiders op gitaar (Wolf Martini) en basgitaar (Bas van Otterloo) garant voor een spannend, swingend en soms ook ontroerend samenspel. Het is muzikaal, puur en bovenal volstrekt natuurlijk.

Het concert is georganiseerd in samenwerking met KCA en Bacchus. Het begint op zondagmiddag 1 maart om 16.00 uur. Toegang: uw gift. Inlichtingen Reinoud Staps, tel. 0297-325304 en Pierre Tuning, tel. 0297-360355.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zangeres Katelijne van Otterloo zondagmiddag op De Nieuwe Meer in Aalsmeer

‘Haar stem grenst aan magie.’ ‘Katelijne van Otterloo is een heerlijk eigenwijze jazz-zangeres’. ‘Zij tovert met haar stem en weet op verrukkelijke sensuele wijze het publiek om haar vingers te winden,’ schreef een recensent over haar.Zij zingt voor de tweede keer op de Jachthaven – na haar succesvolle optreden van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: