001 -Family
Kaarten maken op woensdag bij Stichting Paraplu

Kaarten maken op woensdag bij Stichting Paraplu


Geplaatst op: 23 februari 2015

De workshops “Zelf kaarten maken” die de Stichting "Paraplu" al sinds vele jaren organiseert is erg populair. De workshop heeft een "inloop"-systeem, zodat men zich niet tevoren hoeft in te schrijven, maar elke week op woensdagmiddag kan binnen lopen om mee te doen.
Tijdens zo'n inloop-workshop leert men van Ans van Kerkwijk de “kneepjes van het vak” voor deze fantastische hobby. Bij haar is deze activiteit wel haast kunst en zij brengt dat op een plezierige en gezellige wijze over aan haar deelnemers.
Volgens haar is het krijgen van een zelfgemaakte kaart altijd heel bijzonder en meestal heb je aan het maken ervan al de meeste voldoening. Een zelfgemaakte kaart spreekt meer aan en krijgt een heel andere, bijzondere betekenis voor die ander, naar wie je die kaart stuurt. Zij vindt het fijn en een uitdaging om op woensdagmiddag bij de Stichting 'Paraplu' de mensen te inspireren en
enthousiast te maken voor het zelf maken van allerlei soorten kaarten.
De inloop-workshop vindt op elke woensdagmiddagplaats van 13.15 - 16.15 uur tot 13 mei 2015, entreekosten € 2,00 per keer.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kaarten maken op woensdag bij Stichting Paraplu

De workshops “Zelf kaarten maken” die de Stichting "Paraplu" al sinds vele jaren organiseert is erg populair. De workshop heeft een "inloop"-systeem, zodat men zich niet tevoren hoeft in te schrijven, maar elke week op woensdagmiddag kan binnen lopen om mee te doen.Tijdens zo'n inloop-workshop leert men van Ans van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: