Collecte Amnesty International van 1 tot en met 7 maart

Collecte Amnesty International van 1 tot en met 7 maart


Geplaatst op: 23 februari 2015

Van 1 T/M 7 MAART 2015 vindt de jaarlijkse collecte van Amnesty International plaats. Tijdens deze landelijke collecte wordt geld opgehaald dat Amnesty gebruikt voor de bescherming van mensenrechten. Ook in Uithoorn zal een groot aantal collectanten op pad gaan.

Amnesty is hét goede doel voor mensenrechten. Om onafhankelijk te blijven, neemt Amnesty voor de uitvoering van onderzoek en acties tegen schendingen van mensenrechten geen giften aan van overheden. Daarom is Amnesty voor zijn werk afhankelijk van donaties van mensen zoals u. Help nú mee de mensenrechten wereldwijd te beschermen door een bijdrage te geven aan de collecte van Amnesty.

Amnesty International Nederland voert het keurmerk van het CBF, het Centraal Bureau Fondsenwerving. Dit betekent dat er streng gelet wordt op de bestedingen van Amnesty.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: i

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Collecte Amnesty International van 1 tot en met 7 maart

Van 1 T/M 7 MAART 2015 vindt de jaarlijkse collecte van Amnesty International plaats. Tijdens deze landelijke collecte wordt geld opgehaald dat Amnesty gebruikt voor de bescherming van mensenrechten. Ook in Uithoorn zal een groot aantal collectanten op pad gaan.Amnesty is hét goede doel voor mensenrechten. Om onafhankelijk te blijven, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: