001 -Family
Alzheimer Café Vinkeveen 11 maart

Alzheimer Café Vinkeveen 11 maart


Geplaatst op: 23 februari 2015

Mantelzorg is vrijwillige zorg meestal verleend door een naaste, vaak uit genegenheid. Hoe goed de bedoelingen ook zijn, als de mantelzorgers de zorg voor hun naaste niet meer aankunnen, lopen ze het risico om te ontsporen in gedrag dat ze zelf liever niet zouden willen vertonen.

Gastspreekster Marianne van der Krans, projectleider en preventiemedewerker Veilig thuis van het advies en meldpunt huiselijk geweld gaat samen met u in op dit onderwerp.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit thema en wilt u met ons van gedachten wisselen en ervaringen uitwisselen dan bent u van harte welkom op woensdag 11 maart in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Smit van Tympaan–De Baat, telefonisch (0297) 230 280 of per e-mail e.smit@stdb.nl.

In de regio Utrecht zijn vijf Alzheimer Cafés actief. Informatie kunt u vinden op de website van Alzheimer Nederland: www.alzheimer-nederland.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alzheimer Café Vinkeveen 11 maart

Mantelzorg is vrijwillige zorg meestal verleend door een naaste, vaak uit genegenheid. Hoe goed de bedoelingen ook zijn, als de mantelzorgers de zorg voor hun naaste niet meer aankunnen, lopen ze het risico om te ontsporen in gedrag dat ze zelf liever niet zouden willen vertonen.Gastspreekster Marianne van der Krans, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: