001 -Family
Cursus In Balans om vallen te voorkomen

Cursus In Balans om vallen te voorkomen


Geplaatst op: 23 februari 2015

Vallen in huis, vallen op straat, je moet er niet aan denken. De gevolgen zijn soms heel ingrijpend. Kun je er wat aan doen, kun je voorkomen dat je valt?
Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met een cursus van Spel en Sport DRV kunt u die hoekjes zo klein mogelijk maken. In het najaar bood Spel en Sport DRV een Valpreventietest aan, waar grote belangstelling voor was. Een flink aantal deelnemers kreeg het advies om de cursus ‘In Balans’ te gaan doen en deed dat ook. Het is mogelijk de kans op vallen zo klein mogelijk maken!
Niet iedereen, die zich had opgegeven, kon in het najaar al getest worden. Daarom was er kortgeleden opnieuw een valpreventietest, en opnieuw zijn mensen doorverwezen naar de cursus. ‘In Balans’ wordt gegeven door docenten van Spel en Sport DRV. Het is een cursus, die u elke keer zal verrassen. Je leert zien waar de gevaren om te vallen liggen. Je krijgt te horen hoe u dat kunt voorkomen. Je gaat oefenen wat je daaraan kunt doen. Het is niet alleen een informatieve, maar ook een actieve cursus.

Voorkom vallen
Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de komende cursus. Wilt u ook de kans op vallen zo klein mogelijk maken, geef u dan snel op! Het is op donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. De data zijn 5, 12, 19 en 26 maart en de cursus wordt gegeven in de Bovenzaal van Sporthal de Phoenix in Mijdrecht. Het kost 50 euro, mogelijk wil uw verzekering dat vergoeden, vraag het in elk geval na.
Valt u ook liever niet, bel dan naar 06 21 918 353 en geef u op voor deze cursus!

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursus In Balans om vallen te voorkomen

Vallen in huis, vallen op straat, je moet er niet aan denken. De gevolgen zijn soms heel ingrijpend. Kun je er wat aan doen, kun je voorkomen dat je valt?Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met een cursus van Spel en Sport DRV kunt u die hoekjes zo … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: