001 -Family

Oecumene Abcoude organiseert Zin en Soep in ’t Trefpunt


Geplaatst op: 23 februari 2015

Op zondag 15 maart, ‘zondag Laetare’, organiseert Oecumene Abcoude een activiteit rond ‘bezinning, ontmoeting en verbinding’. Na een moment van bezinning (ZIN) door ds. Herco van der Wilt volgt omstreeks 17.30 uur een eenvoudige broodmaaltijd met soep (SOEP) We kunnen elkaar dan ontmoeten en napraten. Voor kinderen is er een eigen programma. Zij starten ook met een activiteit die past in de 40-dagentijd en krijgen daarna pannenkoeken.

ZIN EN SOEP is bestemd voor ieder die zich aangesproken voelt, ongeacht achtergrond, kerkelijke betrokkenheid of leeftijd. Ook ‘gezinnen’ zijn welkom: er is een kinderprogramma.
Oecumene Abcoude richt zich op ‘verbinding’. Helaas is dat in onze samenleving niet meer vanzelfsprekend, maar het is onontbeerlijk in een samenleving, waarin het gaat om ‘samen’ leven. Oecumene Abcoude heeft dit thema opgepakt, om te beginnen in Abcoude en Baambrugge. U bent van harte welkom, en jij ook! Maar laat wèl even weten dat je komt.

Namens Oecumene Abcoude, Jan de Vijlder en Coen Smeenk.
Aanmelden: secretariaat@cosmasendamianus.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oecumene Abcoude organiseert Zin en Soep in ’t Trefpunt

Op zondag 15 maart, ‘zondag Laetare’, organiseert Oecumene Abcoude een activiteit rond ‘bezinning, ontmoeting en verbinding’. Na een moment van bezinning (ZIN) door ds. Herco van der Wilt volgt omstreeks 17.30 uur een eenvoudige broodmaaltijd met soep (SOEP) We kunnen elkaar dan ontmoeten en napraten. Voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: