001 -Family
Kom naar #HappyMKB op 13 maart in The Club in Studio’s Aalsmeer

Kom naar #HappyMKB op 13 maart in The Club in Studio’s Aalsmeer


Geplaatst op: 24 februari 2015

Wat is Happy MKB?
Op het Happy MKB-event raak je geïnspireerd door gelukkige en succesvolle MKB'ers. Happy zijn geeft jou als ondernemer de positiviteit en energie om van elke dag een succes te maken. Bovendien hebben succesvolle en energieke mensen een aantrekkend effect op anderen. Happy ondernemers zijn succesvolle ondernemers. Wil jij dit ook? Doe mee!

Luister naar inspirerende presentaties:
◦ René Frijters (Knab Bank) – “Happy MKB is HET event om de motor van onze economie bij te tanken”
◦ Erwin van Beek (Reebok Crossfit 020) – “Als je vanuit de basis van wat je doet, streeft naar kwaliteit, dan hoe je je niet druk te maken: succes en je HAPPY voelen komt dan vanzelf!”

Doe mee aan boeiende workshops:
◦ Zet je Happy presentatie/pitch in elkaar!
◦ Succesvol ongegeneerd complimenteren!
◦ Maak leiders van je werknemers!
◦ Jump naar succes!

Verder zorgen wij voor een uitgebreide lunch, bezoek je verschillende Happy MKB-stands en sluiten we de dag succesvol af met een netwerkborrel, onder begeleiding van een Happy DJ.

Wat levert deze dag je op?
Deze dag geeft je MEER energie, MEER plezier in ondernemen, MEER motivatie, MEER focus, MEER verbinding en ook MEER succes! Blokkeer alvast 13 maart a.s. in jouw agenda voor het Happy MKB-event: hier WIL jij bij zijn!

Alles wat je die dag leert, kan je METEEN in de praktijk brengen. Daarnaast kom je in contact met gelijkgestemde Happy MKB-ondernemers en directeuren en ontstaan er die dag weer mooie verbindingen.

Enthousiast geworden? Early Birds krijgen maar liefst 30% relatiekorting op de normale ticketprijs (excl. BTW). Gebruik hiervoor de code Relatie2015 bij de aanschaf van jouw ticket. Je betaalt nu dus slechts €115,00 (ex. BTW ) voor deze geweldige dag!

Maak kans op een heel weekend rijden in een Infinity of een wijnpakket van Chateau het Loo en schrijf je nu snel in! De inschrijving voor het Happy MKB-event sluit op 6 maart a.s. om 24:00 uur. Locatie: The Club in Studio’s Aalsmeer.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom naar #HappyMKB op 13 maart in The Club in Studio’s Aalsmeer

Wat is Happy MKB?Op het Happy MKB-event raak je geïnspireerd door gelukkige en succesvolle MKB'ers. Happy zijn geeft jou als ondernemer de positiviteit en energie om van elke dag een succes te maken. Bovendien hebben succesvolle en energieke mensen een aantrekkend effect op anderen. Happy ondernemers zijn succesvolle ondernemersLees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: