001 -Family
Zaterdag K-1 Gala in Sporthal De Phoenix in Mijdrecht

Zaterdag K-1 Gala in Sporthal De Phoenix in Mijdrecht


Geplaatst op: 24 februari 2015

Aanstaande zaterdag organiseert vechtsportbedrijf RINGS een K-1 Kickboksgala in sporthal Laco de Phoenix in Mijdrecht. Een evenement met een extra tintje, want de eerste ronde van de ‘RINGS Amateur League’ staat op het programma. Een prestigieus toernooi in verschillende klassen waarbij de deelnemers strijden om de nationale Amateurtitel.

JAPAN
Het kickboksgala in Mijdrecht staat onder toezicht van de sectie Ringcontactsporten van NOC*NSF en voldoet aan alle voorwaarden die momenteel gesteld worden aan deze evenementen. Het kickboksgala wordt geheel volgens de K-1 regels gevochten, een systeem dat uit Japan afkomstig is en waar een aantal Nederlandse topsporters grote successen in behaalden. Namen als Peter Aerts, Ernesto Hoost en Remy Bonjasky zijn groot geworden in dit systeem.

VINKEVENERS
Aanstaande zaterdag mogen hun opvolgers proberen een naam op te bouwen waarbij veel lokale vechters in actie komen. Vinkeveners Deirdre (19) en Lars Jaarsma (21) komen uit voor de sportschool Fitz Gym uit Aalsmeer en vechten in Mijdrecht praktisch een thuiswedstrijd. Zij zullen de steun van het publiek hard nodig hebben want beide K-1 vechters staan tegen sterke tegenstanders gematcht.

Het RINGS Gala opent de zaal om 17.15 uur en het evenement begint exact om 19.00 uur.
Kaarten zijn in de voorverkoop (online) nog (goedkoper) verkrijgbaar via www.rings.nl of aan de kassa van de sporthal. Het evenement is rond 23.00 uur afgelopen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag K-1 Gala in Sporthal De Phoenix in Mijdrecht

Aanstaande zaterdag organiseert vechtsportbedrijf RINGS een K-1 Kickboksgala in sporthal Laco de Phoenix in Mijdrecht. Een evenement met een extra tintje, want de eerste ronde van de ‘RINGS Amateur League’ staat op het programma. Een prestigieus toernooi in verschillende klassen waarbij de deelnemers strijden om de nationale Amateurtitel. JAPANHet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: