001 -Family
OM eist 4 tot 6 jaar cel voor woningoverval Vinkeveen

OM eist 4 tot 6 jaar cel voor woningoverval Vinkeveen


Geplaatst op: 24 februari 2015

Vinkeveen- Vandaag was de zitting in de rechtszaak tegen vier mannen die verdacht worden van het plegen van een woningoverval aan de Herenweg op dinsdag 19 november 2013. Een bewoonster werd in haar woning gedwongen om de code van de kluis te geven. Hierbij werd zij langdurig grof mishandeld en vastgebonden achtergelaten met ernstig letsel. Dit incident heeft tot veel emoties geleid in Vinkeveen en omgeving.

Het politie-onderzoek heeft ruim een jaar geduurd waarbij alles uit de kast is gehaald om de verdachten op te sporen en aan te houden. Tijdens de zitting bekende de hoofdverdachte dat hij samen met een mededader verantwoordelijk was voor de afpersing van de vrouw. De andere drie mannen ontkenden enige betrokkenheid in deze zaak.


De jonge mannen hebben vertrouwelijke informatie over de feitelijke situatie gekregen en konden hierdoor gericht hun misdrijven plegen.


De officier van justitie heeft forse celstraffen gevorderd van 4 tot en met 6 jaar gevangenisstraf. Op dinsdag 10 maart 2015 te 13.15 uur komt de rechtbank met een uitspraak.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

OM eist 4 tot 6 jaar cel voor woningoverval Vinkeveen

Vinkeveen- Vandaag was de zitting in de rechtszaak tegen vier mannen die verdacht worden van het plegen van een woningoverval aan de Herenweg op dinsdag 19 november 2013. Een bewoonster werd in haar woning gedwongen om de code van de kluis te geven. Hierbij werd zij langdurig grof mishandeld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: