001 -Family
UITNODIGING: Lancering Ervaar Magazine

UITNODIGING: Lancering Ervaar Magazine


Geplaatst op: 25 februari 2015

We nodigen je graag uit voor de lancering van een nieuw, online magazine over de Vinkeveense Plassen: het Ervaar Magazine. Dit onafhankelijke magazine heeft als doel het promoten van dit unieke gebied.

Het magazine inspireert om het water op te gaan en het gebied in te trekken. Met mooie beelden en bijzondere invalshoeken belichten we alle facetten van de Plassen. Denk hierbij aan rubrieken als: Vermaak, Nostalgie, Natuur, Logeren en een Fiets-vaar- of wandelroute met een aantal rustpunten bij horecagelegenheden.

De lancering van het Ervaar Magazinebestaat uit een korte presentatie waarin het eerste magazine onthuld wordt, met aansluitend een borrel om op dit nieuwe promotiemiddel te proosten. Na de borrel is er de mogelijkheid lekker pannenkoeken te eten bij 't Voordek...

Zet ‘m in je agenda: 28 februari om 16 uur.
Zeilschool Vinkeveense Plassen, Herenweg 144, Vinkeveen


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

UITNODIGING: Lancering Ervaar Magazine

We nodigen je graag uit voor de lancering van een nieuw, online magazine over de Vinkeveense Plassen: het Ervaar Magazine. Dit onafhankelijke magazine heeft als doel het promoten van dit unieke gebied. Het magazine inspireert om het water op te gaan en het gebied in te trekken. Met mooie beelden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: