001 - Escaperoom aglemeen
Vrachtwagenchauffeur rijdt zich klem en raakt dak van woning Wilnis

Vrachtwagenchauffeur rijdt zich klem en raakt dak van woning Wilnis

Via 0297 TV

Geplaatst op: 27 februari 2015

Wilnis - Op de Spengen is vrijdagmiddag een vrachtwagen vast komen te zitten tussen een woning en de brug naar de Geerkade.

Een vrachtwagenchauffeur komend vanaf de Spengen was onderweg richting de N212 en volgens zijn navigatie was dit de vrachtwagenroute. Ondanks het bord wat op de Spengen staat, dat vrachtwagens langer dan negen meter de draai niet kunnen maken, volgde de vrachtwagenchauffeur zijn navigatie.

Op de brug bij de Spengen naar de Geerkade kwam de chauffeur er na een paar keer steken achter dat hij de draai inderdaad niet kon maken. De vrachtwagenchauffeur stond vast tussen een woning en de brug.

De politie kwam erbij en stuurde de vrachtwagen achteruit terug de Spengen op. Het achterruit steken verliep niet geheel vlekkenloos. Tijdens het achteruit rijden raakte de vrachtwagen het dak van een woning dat flinke schade opliep. 
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnws.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrachtwagenchauffeur rijdt zich klem en raakt dak van woning Wilnis

Wilnis - Op de Spengen is vrijdagmiddag een vrachtwagen vast komen te zitten tussen een woning en de brug naar de Geerkade. Een vrachtwagenchauffeur komend vanaf de Spengen was onderweg richting de N212 en volgens zijn navigatie was dit de vrachtwagenroute. Ondanks het bord wat op de Spengen staat, dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: