001 -Family
Lancering Ervaar Magazine over de Vinkeveense Plassen

Lancering Ervaar Magazine over de Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 28 februari 2015

De Vinkeveense Plassen hebben sinds vandaag een eigen magazine, het Ervaar Magazine! De lancering vond plaats bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen. 

Het Ervaar Magazine
De drijvende krachten achter het magazine, Yordi de Bruin en Rosanne Kok, willen De Ronde Veners en vaste (water)recreanten inspireren. Dat doen ze onder andere met een aantal vaste rubrieken, zoals geschiedenis, natuur en logeren. Maar denk ook aan veiligheid op het water of tijdens het fietsen. Ook worden wandel- en vaarroutes en worden de rustpunten genoemd. Kinderen komen ook aan het woord: zij mogen onder andere ijsjes testen of aangeven welk eiland het beste strandje heeft. 

Het Ervaar Magazine telt vier edities per jaar. Gedurende de zomermaanden verschijnen er drie, en in de winter is er één uitgave. 

De lancering

Zaterdagmiddag 28 februari vond de lancering van de eerste editie plaats onder het genot van een borrel bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen. Tijdens de lancering werd er een introductie gegeven van het magazine en ging de eerste editie online! 

In de loop van de week verschijnt er een video van 0297 TV. Het magazine staat al online op ervaarmagazine.nl
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297-online.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lancering Ervaar Magazine over de Vinkeveense Plassen

De Vinkeveense Plassen hebben sinds vandaag een eigen magazine, het Ervaar Magazine! De lancering vond plaats bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen. Het Ervaar MagazineDe drijvende krachten achter het magazine, Yordi de Bruin en Rosanne Kok, willen De Ronde Veners en vaste (water)recreanten inspireren. Dat doen ze onder andere met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: