Cursus klein vaarbewijs 1 bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen

Cursus klein vaarbewijs 1 bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 1 maart 2015

Ook dit voorjaar verzorgt Zeilschool de Vinkeveense Plassen de theoretische vaaropleiding 'Klein vaarbewijs I'. Dit vaarbewijs is verplicht bij het varen met schepen boven de15 meterof bij schepen die sneller kunnen varen dan20 kmper uur. De cursus wordt gegeven door een ervaren CWO (Commissie Watersport Opleidingen) erkend docent en vindt plaats op vijf woensdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur. De eerste avond staat gepland op woensdag 11 maart. De deelname kosten bedragen €165 per persoon (exclusief examengeld en cursusboek). De deelname kosten zijn inclusief koffie en thee tijdens de cursus. De cursus zal worden gegeven op de zeilschool op de Herenweg 144 te Vinkeveen.

In de cursus wordt de leerstof behandeld, aanverwante onderwerpen aangesneden en examens geoefend. De examens zijn landelijk, deelnemers kunnen zich individueel inschrijven bij de VAMEX. Het cursusboek 'Klein vaarbewijs I en II' wordt uitgegeven door de ANWB en is verkrijgbaar in de boekhandel of op kantoor van Zeilschool de Vinkeveense Plassen.

Meer informatie over de cursus is te verkrijgen via het kantoor van Zeilschool de Vinkeveense Plassen op 0297 – 26 22 00. Inschrijven kan via de website www.zeilschoolvinkeveen.nl.

Meer informatie te verkrijgen bij:

Zeilschool de Vinkeveense Plassen
Herenweg 144
3645 DT Vinkeveen
T 0297 – 26 22 00


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursus klein vaarbewijs 1 bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen

Ook dit voorjaar verzorgt Zeilschool de Vinkeveense Plassen de theoretische vaaropleiding 'Klein vaarbewijs I'. Dit vaarbewijs is verplicht bij het varen met schepen boven de15 meterof bij schepen die sneller kunnen varen dan20 kmper uur. De cursus wordt gegeven door een ervaren CWO (Commissie Watersport Opleidingen) erkend docent en vindt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: