001 -Family
Knutselclub Kinderen helpen kinderen van vele markten thuis

Knutselclub Kinderen helpen kinderen van vele markten thuis


Geplaatst op: 2 maart 2015

Het is al weer even geleden dat jullie van ons gehoord hebben.We zijn weer heel actief geweest op de club. Onze kraam op de nieuwjaarsmarkt trok veel aandacht, kan ook niet anders met zoveel leuke spullen ! (foto) De kinderen sparen nu voor Allice Wannjiru, uit Kenia, zij is 14 jaar, en er is 114,98 nodig voor school en verblijfkosten.

De kinderen van de club zijn weer super creatief bezig geweest : de schilderijtjes zijn echt schitterend geworden . Het thema van de maand februari is Kenia en de kinderen hebben van papiermache een bordje gemaakt met de kleuren van de vlag van Kenia, het resultaat mag er zijn. Ook zijn ze begonnen aan de regenkokers.(foto) Kenia is een droog land en door middel van de geluidskokers hopen de mensen op regen. Ook hebben wij mooie stof gemaakt voor b.v. een kussentje. De stof is nat gemaakt en de kinderen hebben er allerlei stukjes gekleurd crêpepapier op gedaan. Daarna is de stof opgerold en op de verwarming gelegd. De kleuren gaan mooi doorlopen. Een heel leuk effect.

Voor de volwassenen geven wij op woensdag 11 maart 2015 om 19.30 uur workshop voorjaarskransen maken, kosten € 15,-,de opbrengst gaat naar het Liliane Fonds. Vol = Vol. Aanmelden per mail : Kinderenhelpenkinderen@casema.nl of tel:0628040492.

En alvast even een inkijkje voor de komende activiteiten : in maart (11e en de 25 e )is er het thema baby's, we gaan een leuke creatie maken van washandjes :”Beertje in bad “, en mooie felicitatiekaartjes , en houd je van dieren : kom dan in april (8e) een kijkdoos bouwen! En als klapper op de vuurpijl : op 22-04-15 houden wij een open dag op de knutselclub! Houdt deze dag alvast vrij in uw agenda: we gaan leuke activiteiten organiseren voor de kinderen! Ons programma staat trouwens ook in de proostdijlander!

Zoals u leest zijn wij van de “Knutselclub Kinderen helpen kinderen “ van vele markten thuis!
Bent u geïnteresseerd ?! Neem dan contact op met : Paulien van der Veen 06-28040492 op dinsdag en woensdag Clubruimte: Schepenenstraat 9, Mijdrecht.
www.kinderenhelpenkinderen.com

met de vriendelijke groeten van de vrijwilligers van de knutselclub !!
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Knutselclub Kinderen helpen kinderen van vele markten thuis

Het is al weer even geleden dat jullie van ons gehoord hebben.We zijn weer heel actief geweest op de club. Onze kraam op de nieuwjaarsmarkt trok veel aandacht, kan ook niet anders met zoveel leuke spullen ! (foto) De kinderen sparen nu voor Allice Wannjiru, uit Kenia, zij is 14 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: