001 -Family
Atlantis E2 sluit seizoen spetterend af

Atlantis E2 sluit seizoen spetterend af


Geplaatst op: 2 maart 2015

Zaterdag 28 februari speelde Atlantis E2 tegen Velocitas E1. Ze moesten de laatste wedstrijd helaas doen zonder coach Jelle van Wermeskerken, maar medecoach Aisha Keijman ging ervan uit dat de kinderen het zelfs zonder Jelle top zouden doen!

De wedstrijd in Leiderdorp begon om 09:30 met in de basis bij Atlantis: Robin van der Molen, Steijn Rietveld, Maura Bos en Lotte Gortenmulder. En Femke van der Molen, die inviel voor Denise Veenboer, begon aan de kant om de rest aan te moedigen.

De wedstrijd begon wat moeizaam dus daar maakte Velocitas gebruik van en scoorde 1-0 na 5 minuten. Maar al snel scoorde Atlantis 3 doelpunten, allemaal mooie afstandsschoten. Net voor de rust maakte de tegenstander het nog 3-3.

Aisha was al tevreden over de eerste helft en haar advies was dit doorzetten en dat deden ze.Er werden goede aanvallen neergezet en naar elkaars kansen gekeken. Al snel stond het opeens 4-8 voor Atlantis.

Het werd alleen maar beter want de toeschouwers, coach en spelers gingen uit hun dak toen de scheidsrechter affloot en het scorebord een stand van 5-11 liet zien. En dat voelde voor het hele team als een goede afsluiting van het binnenseizoen!Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis E2 sluit seizoen spetterend af

Zaterdag 28 februari speelde Atlantis E2 tegen Velocitas E1. Ze moesten de laatste wedstrijd helaas doen zonder coach Jelle van Wermeskerken, maar medecoach Aisha Keijman ging ervan uit dat de kinderen het zelfs zonder Jelle top zouden doen! De wedstrijd in Leiderdorp begon om 09:30 met in de basis bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: