001 -Family
Overvallers staan voor dichte snackbardeur Aalsmeer

Overvallers staan voor dichte snackbardeur Aalsmeer


Geplaatst op: 2 maart 2015

Aalsmeer - Twee nog onbekende mannen waren zaterdagavond rond 22.05 uur van plan een snackbar aan de Oosteinderweg te overvallen. De mannen wisten waarschijnlijk niet dat de deur van de snackbar al gesloten was.

Rond 22.07 uur kreeg de politie een telefoontje van een snackbarmedewerker. De medewerker vertelde dat er zojuist twee mannen voor een dichte deur hadden gestaan die eisten dat deze werd geopend. Dit werd door de aanwezige medewerker niet gedaan, waarna de mannen er weer in onbekende richting vandoor gingen. 

De  politie is diezelfde avond nog een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest. De mannen zijn helaas niet meer aangetroffen. 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Overvallers staan voor dichte snackbardeur Aalsmeer

Aalsmeer - Twee nog onbekende mannen waren zaterdagavond rond 22.05 uur van plan een snackbar aan de Oosteinderweg te overvallen. De mannen wisten waarschijnlijk niet dat de deur van de snackbar al gesloten was. Rond 22.07 uur kreeg de politie een telefoontje van een snackbarmedewerker. De medewerker vertelde dat er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: