Verkiezing Onderneming van De Ronde Venen

Verkiezing Onderneming van De Ronde Venen


Geplaatst op: 2 maart 2015

‘Onderneming van De Ronde Venen’ is een jaarlijks terugkerend event, waarmee het ondernemerschap in De Ronde Venen wordt gestimuleerd. Succesvolle ondernemingen met een belangrijke economische functie of ambitieuze startende ondernemingen met een sterk innoverend karakter maken kans om onderneming van het jaar te worden.

DE STEMMEN ZIJN GETELD, DE TOP 3 IS BEKEND
De top 3 per categorie is bekend, deze ondernemingen kregen de meeste stemmen in hun categorie, ook al was het verschil soms klein. Zij maken kans om op 26 maart 2015 bekroond te worden tot Onderneming van De Ronde Venen. Maar eerst zal de jury deze ondernemingen bezoeken, beoordelen en de winnaars bepalen.

Onder de genomineerden Karwei Mijdrecht, Porfile Tyrecenter Hogendoorn en VOBI, barst de strijd los voor de categorie Onderneming Groot. De jury zal deze ondernemingen gaan bezoeken en aan een strenge analyse onderwerpen door middel van een vragenlijst. Ook in de categorie Onderneming Klein blijft het spannend, want hier was veruit het meeste gestemd en was, met het resultaat dat het verschil in stemmen erg klein was. Uiteindelijk is de top 3 geworden: De Zwart dranken en delicatessen, Keurslagerij Bader Mijdrecht en MZ beveiliging. Voor de startende ondernemingen is het een mooie kans om hun startende bedrijf bij een breder publiek bekend te maken. Want ken jij de genomineerden in de categorie Starter? Bardigo Smart Hospitality, Dat leuke winkeltje en Gym Suppan?

EVENT BIJWONEN
Wil jij dit event bijwonen op donderdag 26 maart? Reserveer dan nu jouw gratis toegangsbewijs via de website www.ondernemingvandrv.nl Wacht niet te lang,
want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

WANNEER
Donderdag 26 maart 2015
Deur open: 19.00 uur
Aanvang: 20.00 uur

WAAR
Party & Congres de Meijert
Dr. J. van der Haarlaan 6
Mijdrecht

Kijk voor meer informatie op www.ondernemingvandrv.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkiezing Onderneming van De Ronde Venen

‘Onderneming van De Ronde Venen’ is een jaarlijks terugkerend event, waarmee het ondernemerschap in De Ronde Venen wordt gestimuleerd. Succesvolle ondernemingen met een belangrijke economische functie of ambitieuze startende ondernemingen met een sterk innoverend karakter maken kans om onderneming van het jaar te worden. DE STEMMEN ZIJN GETELD, DE TOP Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: