001 -Family
In Aalsmeer gebouwde aluminium rondvaartboot van 18 meter te water

In Aalsmeer gebouwde aluminium rondvaartboot van 18 meter te water


Geplaatst op: 3 maart 2015

Maanden werkte AluYard/Stieva Metaal Groep in Aalsmeer aan de bouw van twee aluminium rondvaartboten van 18 meter, die binnenkort door de grachten van Amsterdam varen. De eerste boot is nu afgeleverd aan rederij Lovers. De tweede volgt over een maand.
Het was een indrukwekkend gezicht hoe de boot naar buiten werd getrokken, getransporteerd en daarna te water werd gelaten.
Steeds meer rondvaartbedrijven kiezen voor een aluminium boot. Enerzijds om onderhoudskosten te besparen en anderzijds om mee te werken aan een beter milieu. Door te varen met een elektrische motor wordt geluidsoverlast beperkt. Niet alleen de overheid stelt steeds meer eisen, ook consumenten en organisaties kijken kritischer naar de schepen, waarmee ze varen.

AluYard, Aalsmeer, bouwt op eigen werf onderhoudsvrije aluminium kwaliteitsboten voor zowel de beroepsvaart als de particuliere markt.
Als onderdeel van de Stieva Metaal Groep, profiteert AluYard van kennis en ervaring die in het gehele bedrijf aanwezig is.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

In Aalsmeer gebouwde aluminium rondvaartboot van 18 meter te water

Maanden werkte AluYard/Stieva Metaal Groep in Aalsmeer aan de bouw van twee aluminium rondvaartboten van 18 meter, die binnenkort door de grachten van Amsterdam varen. De eerste boot is nu afgeleverd aan rederij Lovers. De tweede volgt over een maand.Het was een indrukwekkend gezicht hoe de boot naar buiten werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: