001 - Tuimarkt
Hoe denkt u over de evenementen in Aalsmeer?

Hoe denkt u over de evenementen in Aalsmeer?


Geplaatst op: 3 maart 2015

Aalsmeer is een dorp van feesten en evenementen, met dank aan de vele enthousiaste vrijwilligers en ondernemers die ieder jaar weer van alles organiseren. Wat vindt u als bewoner van de Aalsmeerse evenementen? De gemeente werkt aan een nieuw evenementenbeleid en hoort graag hoe u over evenementen denkt.

Evenementen zorgen voor levendigheid en gezelligheid in Aalsmeer. De gemeente wil deze typisch Aalsmeerse traditie graag behouden. Gezellig maar wel veilig is het uitgangspunt. Omdat evenementen en regelgeving veranderen, moet de gemeente van tijd tot tijd haar beleid aanpassen. Op dit moment werkt zij aan een nieuwe evenementennota. Met de organisatoren van grote evenementen heeft zij het huidige beleid tegen het licht gehouden. De gemeente vindt het ook belangrijk om te horen wat bewoners vinden van de evenementen in Aalsmeer. Laat ons horen hoe u erover denkt en vul de online enquête in. Het duurt maximaal twee minuten, maar uw mening is belangrijk om een breed gedragen beeld te krijgen. Bij voorbaat dank.

Vul enquête in op: www.aalsmeer.nl/enquete


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoe denkt u over de evenementen in Aalsmeer?

Aalsmeer is een dorp van feesten en evenementen, met dank aan de vele enthousiaste vrijwilligers en ondernemers die ieder jaar weer van alles organiseren. Wat vindt u als bewoner van de Aalsmeerse evenementen? De gemeente werkt aan een nieuw evenementenbeleid en hoort graag hoe u over evenementen denkt. Evenementen zorgen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: