001 - Escaperoom aglemeen

Hoog bezoek @BorrelAalsmeer


Geplaatst op: 3 maart 2015

Donderdag 12 maart a.s. kan je weer jouw zakelijke netwerk uitbreiden tijdens de 28ste editie van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer bij Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer.

Iedereen is welkom op de netwerkbijeenkomst, ook werkzoekenden en het entree is gratis. Wij maken van netwerken een ‘avondje uit’ dus neem jouw vrienden, collega’s en relaties mee. Netwerken doe je samen! Dit keer brengen politicus Elco Brinkman en Ruth Peetom een bezoek aan de netwerkbijeenkomst.

Vanaf 17.00 uur ben je welkom en de fotografie is dit keer in handen van Mariëlle Wegman, Kunstenaar Wouter Boon exposeert 4 kunstwerken en de Dutch Michael Jackson zal een spetterend optreden verzorgen. Een hele speciale editie van de netwerkborrel. De gastvrouwen van het MBO College Airport uit Hoofddorp heten de bezoekers weer welkom, het podium wordt beschikbaar gesteld door TopVerhuur en de techniek is in handen van Eventec. De website en hosting wordt gefaciliteerd door My Dot Point com websites.

Vanaf 17.00 uur kan er ook een dagschotel besteld worden en staat om 20.00 uur een lange tafel klaar om met diverse relaties van @BorrelAalsmeer samen te dineren. Deelname is niet verplicht.

Lever je visitekaartje in bij binnenkomst en maak kans op 2 kaarten voor Do in het Crown Theater Aalsmeer 28 maart a.s., 2 vrijkaarten voor de voorstelling BadaBoom ComedyClub Aalsmeer 19 maart a.s. in de Studio’s Aalsmeer en heerlijke Omi’s Apfelstrudelsap

Ben je verhinderd, noteer dan alvast 9 april, 21 mei en 11 juni a.s. in de agenda, elke 2e donderdag van de maand! In mei i.v.m. Hemelvaart staat @BorrelAalsmeer 21 mei op de agenda. Op de vernieuwde website kan je nu heel eenvoudig je zakelijke profiel aanmaken, vrienden worden met relaties en jouw producten en diensten onder de aandacht brengen. Het netwerken gaat 24 uur per dag door!

Like ook de facebookpagina: www.facebook.com/borrelaalsmeer Voor meer informatie, aanmelden en het programma: www.borrelaalsmeer.nl/programma

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoog bezoek @BorrelAalsmeer

Donderdag 12 maart a.s. kan je weer jouw zakelijke netwerk uitbreiden tijdens de 28ste editie van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer bij Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer.Iedereen is welkom op de netwerkbijeenkomst, ook werkzoekenden en het entree is gratis. Wij maken van netwerken een ‘avondje uit’ dus neem jouw vrienden, collega’s en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: