001 -Family
Ontvangst van de koffiepakken door vrijwilligers van voedselbank Ronde Venen

Actie Lions Clubs levert 120.000 pakken koffie op voor voedselbanken


Geplaatst op: 3 maart 2015

In de maand December hebben meer dan 5.000 vrijwilligers van ruim 90 Lions Clubs in heel Nederland DE-waardepunten ingezameld. Deze actie heeft bijna 60 miljoen koffiepunten opgeleverd. Goed voor 120.000 pakken koffie ten behoeve van de voedselbanken in Nederland.

Ook in onze gemeente is massaal gehoor gegeven aan de oproep van de Lions club Vinkeveen om de DE punten te doneren aan onze lokale voedselbanken. In totaal zijn er meer dan 570.000 punten binnengehaald, die verzilverd zijn bij Douwe Egberts voor bijna 1.200 pakken koffie!

Dankzij dit overweldigende succes konden vorige week donderdag 26 februari de koffiepakken afgeleverd worden bij de Voedselbank de Ronde Venen en de recent opgerichte voedselbank in Vinkeveen.

‘Wij zijn blij met de koffie want we kunnen nu alle klanten daarmee bedienen. Ontzettend bedankt dat jullie deze actie voor ons hebben uitgevoerd.’, aldus de reactie van Rinze Jellema van de voedselbank de Ronde Venen. En ook Rolf Halie die recentelijk de voedselbank in Vinkeveen heeft opgericht is zeer dankbaar voor de koffiepakken. Hij heeft bij de Lions club Vinkeveen een enthousiaste lezing gegeven omtrent zijn motieven en doelstellingen om als vrijwilliger de voedselbank in Vinkeveen op te richten, wat in samenwerking zal gedaan worden met de reeds bestaande voedselbank de Ronde Venen.

De Lions club Vinkeveen zal zeker ook in de toekomst materiële en immateriële steun verlenen aan de voedselbanken waar mogelijk. Hartelijk dank aan alle donateurs van de DE punten en de inzamelpunten Jumbo, Albert Heijn, De Bron en Maria-Oord voor hun medewerking aan deze prachtige actie!

Ontvangst van de koffiepakken door vrijwilligers van voedselbank Ronde Venen

Rolf Halie van de voedselbank Vinkeveen samen met Susan Scheenloop van de Lions club Vinkeveen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Actie Lions Clubs levert 120.000 pakken koffie op voor voedselbanken

In de maand December hebben meer dan 5.000 vrijwilligers van ruim 90 Lions Clubs in heel Nederland DE-waardepunten ingezameld. Deze actie heeft bijna 60 miljoen koffiepunten opgeleverd. Goed voor 120.000 pakken koffie ten behoeve van de voedselbanken in Nederland.Ook in onze gemeente is massaal gehoor gegeven aan de oproep van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: