Jackal

Jackal treedt op bij de Vrijdagshow in N201


Geplaatst op: 4 maart 2015

Vrijdag 6 maart een avondje stevige metal van oldschool tot modern tijdens de Vrijdagshow in N201 met de bands Jackal, J’acused en Cradle in Echo.

Jackal behoort onderhand wel tot de veteranendivisie op metalgebied in Nederland. Opgericht in 1984 en hoewel de band er tussendoor een paar jaartjes tussenuit is geweest knalt het inmiddels weer als nooit tevoren! Jackal staat garant voor een dosis stevige old school metal.
Melodieus en krachtig, hard, afwisselend en daardoor altijd interessant!
Het Noord-Hollandse Cradle in Echo is een progressiever metalband die sinds 2011 de podia onveilig maakt en als derde band de heren van J’acuse die het meer in de hardcore hoek zoeken. Lekker haren zwiepen dus aanstaande vrijdag en behalve genieten van de show kan er natuurlijk ook gepoold worden op een van de drie pooltafels, darten of gewoon bijpraten in het café, genoeg te doen; ook voor de innerlijke mens is het in N201 goed toeven met een uitgebreid assortiment speciaal bieren en gratis bittergarnituur voor iedereen.
De komende tijd heeft N201 een heel divers programma wat live muziek betreft: van pop tot metal, ska, funk, rock en alles er tussenin, voor ieder wat wils dus! kom vooral op tijd, de eerste band begint om 21:00. De zaal is open vanaf 20:30 en de entree is gratis.

Meer info over de artiesten en het N201 programma is te vinden op www.n201.nl

Jackal


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jackal treedt op bij de Vrijdagshow in N201

Vrijdag 6 maart een avondje stevige metal van oldschool tot modern tijdens de Vrijdagshow in N201 met de bands Jackal, J’acused en Cradle in Echo. Jackal behoort onderhand wel tot de veteranendivisie op metalgebied in Nederland. Opgericht in 1984 en hoewel de band er tussendoor een paar jaartjes tussenuit is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: