Camiel Boomsma in de Thamerkerk in Uithoorn

Camiel Boomsma in de Thamerkerk in Uithoorn


Geplaatst op: 5 maart 2015

Op 15 maart 2015 om 14.30 uur presenteert de SCAU in de Thamerkerk te Uithoorn de pianist Camiel Boomsma (1990). Op dit moment studeert hij bij de bekende Nederlandse pianopedagoog Jan Wijn. Camiel Boomsma geeft geregeld solo recitals en kamermuziek concerten op vele plaatsen in Nederland. Hij trad onder andere op in de concertzalen in De Doelen in Rotterdam, het Muziekcentrum in Enschede, De Philharmonie in Haarlem en in het Concertgebouw in Amsterdam.

In 2013 nam Camiel Boomsma zijn debuut CD “Wagner transcriptions” op die uiterst positief door de Nationale en Internationale pers werd ontvangen. Boomsma won veel prijzen op nationale en internationale piano concoursen zoals het Prinses Christina Concours, het Nationaal Concours en de ''Young Musician International Competition ”Citta di Barletta'' in Italië. In januari 2013 ontving hij een prestigieus stipendium van de Internationale ''Richard Wagner Stipendienstiftung.

Veel concerten, CD opnames en recitals zijn opgenomen door Nederlandse radiostations zoals Radio 4, De Concertzender en Classic FM. Boomsma is te gast geweest bij o.a. ''Radio 4 Diskotabel café'' in het Concertgebouw, Opium op 4. Ook speelde hij live tijdens ''AVRO Spiegelzaal'' in het Concertgebouw. Camiel Boomsma speelt bekend repertoire, maar onderscheidt zich ook door het spelen van origineel en minder bekend repertoire.

In de Thamerkerk zal hij werk van Haydn, Chopin en Wagner vertolken. Uw komst naar de Thamerkerk zal zeker op hoog niveau muzikaal worden beloond.
Kaarten zijn één week van tevoren verkrijgbaar voor €12 bij de boekhandels Ten Hoope Zijdelwaardplein en Bruna Amstelplein en aan de zaal. Jongeren onder de 16 jaar betalen €6.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Camiel Boomsma in de Thamerkerk in Uithoorn

Op 15 maart 2015 om 14.30 uur presenteert de SCAU in de Thamerkerk te Uithoorn de pianist Camiel Boomsma (1990). Op dit moment studeert hij bij de bekende Nederlandse pianopedagoog Jan Wijn. Camiel Boomsma geeft geregeld solo recitals en kamermuziek concerten op vele plaatsen in Nederland. Hij trad onder andere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: