001 - Escaperoom aglemeen
Acties in maart en april bij Interschouw in Aalsmeer

Acties in maart en april bij Interschouw in Aalsmeer


Geplaatst op: 6 maart 2015

Al ruim 30 jaar is Interschouw een vertrouwd adres voor sfeerverwarming en alles wat daarbij hoort.

Ze kunnen de hele aanleg van sfeerverwarming zelf bouwkundig en installatietechnisch verzorgen. Maar het begint met een goed en gedegen advies in een persoonlijk gesprek om te zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie en uw wensen en smaak.

De komende tijd zijn er bij Interschouw diverse interessante aanbiedingen om van te profiteren.

De Jotul F 165 en de Scan 64-2 zijn kachels van de maand maart. Op beide kachels geldt een korting van €100,00 in deze periode en bij de Jotul F 165 krijgt u gratis een bijpassend haardstel en bij de scan 64-2 gratis een speksteen bovenplaat t.w.v. €95,00.

Nieuw in de showroom zijn de gietijzeren kachels van Charnwood. Op de foto’s zijn de Charnwood Island 2, de Cove 2 en de C-Five te zien. Op deze modellen geldt in de maanden maart en april een korting van 10%.

Er is een showroomaanbieding van de Barbas Vento 80 (tunnel met kader). Deze is van €4132,00 voor €2250,00. Er kan aan beide zijden doorheen worden gekeken.

Interschouw levert ook pelletkachels, deze zijn laag in brandstofverbruik, hebben een schone en efficiënte verbranding en hebben een groot gebruiksgemak want ze zijn volledig geautomatiseerd: de kachel start zelf op en vult zelf bij. De kachel past in elke woning want er is alleen een afvoernodig via de gevel. En ze zijn gezellig vanwege het echt bewegende vuur.

Meer informatie en advies over genoemde modellen of andere kachels en haarden kunt u krijgen als u een kijkje neemt in de sfeervolle showroom.

Oosteinderweg 246A, Aalsmeer

 
Bijlage
Interschouw kachel van de maand
Bijlage
Jotul kachel van de maand

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Acties in maart en april bij Interschouw in Aalsmeer

Al ruim 30 jaar is Interschouw een vertrouwd adres voor sfeerverwarming en alles wat daarbij hoort.Ze kunnen de hele aanleg van sfeerverwarming zelf bouwkundig en installatietechnisch verzorgen. Maar het begint met een goed en gedegen advies in een persoonlijk gesprek om te zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: