001 -Family
Man aangehouden na inbraak leer- werkplaats Pallas Mijdrecht

Man aangehouden na inbraak leer- werkplaats Pallas Mijdrecht


Geplaatst op: 8 maart 2015

Mijdrecht - Twee mannen dachten zondagochtend onopgemerkt te kunnen inbreken bij leer- werkplaats Pallas aan de dorpsstraat.

De mannen hebben waarschijnlijk rond half 6 het pand opengebroken en zijn daarna op hun gemak al het gereedschap van de werkbanken gaan schroeven. Om het gereedschap te vervoeren hadden de mannen een vuilcontainer omgekieperd en al het gereedschap hierin gestopt.

Rond half 8 kwamen de mannen met de container naar buiten en zijn richting het park bij de Meijert gelopen. Het lopen met de rolcontainer viel een getuige op die meteen de politie heeft gebeld.

Één van de mannen werd kort daarna aangetroffen in het park bij de Meijert. De man stond te trekken aan de container die in een perkje was beland. De politie heeft de man aangehouden en ingesloten voor verhoor.

De politie is nog opzoek naar de andere verdachten en roept getuigen op zicht te melden. De recherche heeft sporen veiliggesteld en start een onderzoek.


De recherche stelt sporen veilig

Vuil uit de omgekieperde container

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man aangehouden na inbraak leer- werkplaats Pallas Mijdrecht

Mijdrecht - Twee mannen dachten zondagochtend onopgemerkt te kunnen inbreken bij leer- werkplaats Pallas aan de dorpsstraat. De mannen hebben waarschijnlijk rond half 6 het pand opengebroken en zijn daarna op hun gemak al het gereedschap van de werkbanken gaan schroeven. Om het gereedschap te vervoeren hadden de mannen een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: