001 -Family
Workshop over pubers en alcohol bij Ouders Lokaal

Workshop over pubers en alcohol bij Ouders Lokaal


Geplaatst op: 9 maart 2015

Ben jij ook zo benieuwd hoe andere ouders dat nou doen?

Workshops Lokaal organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Vinkeveen -op dinsdagavond 24 maart van 20:00-22:00uur- een inspirerende workshop voor ouders die willen leren in gesprek te gaan over alcohol met hun puber en/of er voor willen zorgen dat hun puber niet te vroeg met alcohol begint en/of er verstandig mee omgaat.

• Hoe gaan andere ouders om met het wel/niet toelaten van alcohol?
• Hoe houd je verbinding met je puber?
• Hoe ga je het gesprek over alcohol aan met je puber?
• Welke werkende (alcohol)afspraken hebben andere ouders?
• Hoe begeleid je jouw puber om slim om te gaan met alcohol?

Tijdens deze 2 uur durende workshop wissel je volop ervaringen uit met andere ‘ervaringsdeskundigen’. Als ouders kun je veel aan elkaar hebben! Daarnaast krijg je volop tips & ideeën aangereikt. Aan het einde van de avond ga je geïnspireerd naar huis met een heleboel concrete tips, zodat je je puber(s) helpt verstandig om te gaan met alcohol.

Workshops Lokaal is onderdeel van Ouders Lokaal: platform voor en door ouders in de gemeente De Ronde Venen. Ouders Lokaal is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Tevens hoopt Ouders Lokaal dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente. Ouders Lokaal is een samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Deelname is gratis (na aanmelding!). Voor meer informatie en/of aanmelding voor de workshop zie de website www.ouderslokaal.nl of email drv@ouderslokaal.nl.Bijlage
wijs-met-alcohol-poster

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop over pubers en alcohol bij Ouders Lokaal

Ben jij ook zo benieuwd hoe andere ouders dat nou doen? Workshops Lokaal organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Vinkeveen -op dinsdagavond 24 maart van 20:00-22:00uur- een inspirerende workshop voor ouders die willen leren in gesprek te gaan over alcohol met hun puber en/of er voor willen zorgen dat hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: