Atlantis F2 kampioen

Geplaatst op: 9 maart 2015

Zaterdag 7 maart speelde het jongste team van Atlantis de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie tegen het bekende OVVO uit Maarssen. Dit team van Atlantis is in oktober begonnen met wedstrijden spelen en doet het fantastisch! Het team wist al dat ze sowieso kampioen zouden zijn maar waren er nog op gebrand om ook bij de laatste wedstrijd de punten te pakken. Dit sterrenteam bestaat uit: David Brokx, Puck Eisen, Shenna van der Helm, Louise van Koeverden Brouwer en Xin Lei Sun. Helaas kon Puck er wegens ziekte niet bij zijn. Amber van Es ging mee als invaller. Atlantis ging goed van start kwam door mooie korte kansen van David en Shenna op voorsprong. OVVO zat ook goed in de wedstrijd en wist dit terug te brengen naar 2-2. Door nog een korte kans van Shenna ging het team met 2-3 de rust in. Coaches Amy Loman en Rick Kuylenburg gaven een goede peptalk en na de rust ging het team fanatiek weer van start. Door 3 doelpunten van David en een doelpunt van Shenna en van Louise stond het 2-8 en kreeg de F2 wat lucht. OVVO wist de stand terug te brengen naar 4-8. Atlantis is daarna niet meer in gevaar gekomen. OVVO wist nog 2x te scoren maar ook Amber wist nog 2 kansen te benutten. Met een mooie eindscore van 6-10 is de laatste wedstrijd ook winnend afgesloten. Terug in Mijdrecht was er de huldiging van het team met mooie woorden van Janneke van Ginkel, gelukkig kon Puck hier wel bij aanwezig zijn. Taart, limonade, bloemen en een echte medaille maakten het een compleet kampioensfeest!

Zaterdag 7 maart speelde het jongste team van Atlantis de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie tegen het bekende OVVO uit Maarssen. Dit team van Atlantis is in oktober begonnen met wedstrijden spelen en doet het fantastisch! Het team wist al dat ze sowieso kampioen zouden zijn maar waren er nog … Lees meer »