CSW blijft winnen

CSW blijft winnen


Geplaatst op: 9 maart 2015

Het blijft voor de wind gaan met het eerste elftal van CSW. De spanning aan kop van de ranglijst zit nog niet in de benen. Op een gedegen manier versloeg CSW De Bilt met 2-0. Op de positie van de geschorste Nick van Asselen had trainer/coach Dennis Sluijk gekozen voor Matthijs Uytewaal, die dat met verve invulde. De Bilt was zeker niet zwakker en kreeg ook kansen, het verschil zat hem waarschijnlijk in het zelfvertrouwen en het geloof in een goede afloop bij de mannen van CSW. De eerste helft was niet heel enerverend. Rechtsbuiten Sander Kunkeler omspeelde regelmatig zijn tegenstander, de voortzetting daarna liet nog te wensen over. Linksbuiten Dave Cornelissen had het af en toe op zijn heupen en slalomde door de verdediging heen, maar ook hij kon het verschil nog niet maken. Mike Cornelissen had nog de beste twee scoringskansen. De eerste keer schoot hij tegen spits Vincent van Hellemondt aan, de tweede keer verslikte hij zich in zijn eigen schijnbeweging en raakte licht geblesseerd.

De tweede helft liet een ander spelbeeld zien. De Bilt kwam feller uit de startblokken, maar mede door de meewind kon CSW gevaarlijker worden. Een lange uittrap van de keeper Jordy Wens kwam bij Sander Kunkeler terecht, die in het zijnet schoot. Precies na een uur spelen resulteerde een goede aanval van CSW in een corner. Elroy Baas nam deze en bereikte bij de tweede paal Berry Kramer, die de bal via een stuit in het doel kopte langs de verraste doelman, 1-0. De Bilt zette daarna nog meer aan, omdat ze het gevoel hadden dat er wat te halen was deze middag. De wedstrijd werd in het slot gegooid in de 68e minuut. Na een perfect uitgevoerde een-tweetje van Berry Kramer en Mike Cornelissen werd eerstgenoemde gevloerd in het strafschopgebied. De uitstekende leidende scheidsrechter wees resoluut naar de stip en toonde de rode kaart aan de verdediger. De manier waarop Elroy Baas de strafschop verzilverde was erg fraai. Hij schoot de bal keihard in de linker kruising, 2-0. Jay Klaas Wijngaarden mocht invallen voor Sander Kunkeler en Terence van der Linden voor Vincent van Hellemondt. Het spel golfde in de laatste twintig minuten heen en weer en ondanks een man minder situatie kon De Bilt het keeper Jordy Wens nog een paar keer behoorlijk lastig maken. Zoals eerder aangegeven is het zelfvertrouwen erg groot binnen de ploeg, wat doelverdediger Jordy Wens en de centrale verdedigers Marciano Kastoredjo en Jelle van den Bosch heel duidelijk uitstralen. Vlak voor tijd kregen de broers Mike en Dave Cornelissen en Jay Klaas Wijngaarden nog mogelijkheden om de score te vergroten, maar dat zou de krachtsverhouding geen recht aan doen. Weer drie punten met daardoor uitzicht op de koppositie, aangezien koploper Veensche Boys van Argon verloor. Het maakt het alleen nog maar spannender in de laatste fase van deze competitie.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW blijft winnen

Het blijft voor de wind gaan met het eerste elftal van CSW. De spanning aan kop van de ranglijst zit nog niet in de benen. Op een gedegen manier versloeg CSW De Bilt met 2-0. Op de positie van de geschorste Nick van Asselen had trainer/coach Dennis Sluijk gekozen voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: