001 -Family
Kaartverkoop Passionkoor Concert On Top of the World in Uithoorn

Kaartverkoop Passionkoor Concert On Top of the World in Uithoorn


Geplaatst op: 9 maart 2015

Op zaterdagavond 28 maart om 20.00 uur verzorgt het Passionkoor uit Uithoorn en omstreken in het Griffioen Theater in Amstelveen een prachtig lustrumconcert ter gelegenheid van haar 15 jarig bestaan.
Bevriende muzikanten zoals een djembee-groep, Balkanswingband Sultan, een dansgroep van het Turkse muziekcentrum Aslan en diverse solisten zullen het concert extra allure geven!

Passion zingt maar liefst 14 nieuwe nummers en ook dit jaar zijn weer een aantal nieuwe landen vertegenwoordigd, waaronder Japan, Finland, Tsjechië en Haïti. Wij laten u uiteraard nog een aantal “gouwe ouwe” uit o.a. Afrika, Polen, Bulgarije, Griekenland en Turkije horen.
Ook deze keer kunt u weer genieten van de uitstekende kwaliteiten van onze vaste dirigent Rutger van Leyden en choreografe Angelique Wardenier.

Kortom, u zult ogen en oren tekort komen tijdens deze wervelende show!
De kaartverkoop is gestart en we verwachten dat de kaarten snel uitverkocht zullen zijn, dus wees er snel bij!
Het concert begint om 20.00 uur en zal uiterlijk 22.30 uur zijn afgelopen. De kaarten kosten €15. De kaartverkoop zal gaan via leden van Passionkoor en boekhandel Ten Hoope in Uithoorn.
Informatie zie ook www.passionkoor.nl en Facebook van Passionkoor


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kaartverkoop Passionkoor Concert On Top of the World in Uithoorn

Op zaterdagavond 28 maart om 20.00 uur verzorgt het Passionkoor uit Uithoorn en omstreken in het Griffioen Theater in Amstelveen een prachtig lustrumconcert ter gelegenheid van haar 15 jarig bestaan.Bevriende muzikanten zoals een djembee-groep, Balkanswingband Sultan, een dansgroep van het Turkse muziekcentrum Aslan en diverse solisten zullen het concert extra allure geven!Passion zingt maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: