Het VerkeersCollege start Cursus Vaarbewijs 1


Geplaatst op: 9 maart 2015

Afgelopen weekend leek het wel lente !! Het vaarseizoen staat weer voor de deur. Alle bootjes worden vanaf april weer in het water gelegd. We zien uit naar een mooie lange zomer. Nu is het moment om je alvast goed voor te bereiden op de zomer.

Geef je boot een onderhoudsbeurt en zorg dat, als je dat nog niet hebt, je het benodigde vaarbewijs haalt. Vorige zomer zijn er weer een behoorlijk aantal mensen bekeurt voor het niet hebben van de benodigde papieren of het zich niet houden aan de verkeersregels op het water. Niet alleen de bestuurder van een snelle boot die even denkt, dat kan nog wel zonder vaarbewijs, riskeert een boete van maar liefst 500 euro. Ook de schipper van de zeilboot of de surfer moet oppassen deze riskeert namelijk een boete van 220 euro indien deze vaart waar het niet mag. Het wordt dus nu ook interessant voor de zeilers onder ons om het vaarbewijs te halen. Heb je weleens een sanctie van het Centraal Justitieel Incasso Bureau ontvangen wegens een overtreding op de weg? En, schrok je van de hoogte van het bedrag? Als je overtredingen op het water maakt, weet dan één ding zeker: van deze boetes schrik je nog veel harder. Iedereen die de waterregels overtreedt, kan forse sancties tegemoet zien.

Dus nu is het moment om je vaarbewijs te halen. Als je nu start ben je voor de zomer klaar, om op de juiste manier met de juiste papieren het water op te gaan.

Het VerkeersCollege start donderdag 26 maart, in 6 avonden de Cursus Vaarbewijs 1.
De opleidingen worden verzorgt in Mijdrecht, Nieuwkoop en Aalsmeer.
Schrijf je nu in via onze website: www.verkeerscollege.com/vaarbewijs of bel 0297-250 638.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het VerkeersCollege start Cursus Vaarbewijs 1

Afgelopen weekend leek het wel lente !! Het vaarseizoen staat weer voor de deur. Alle bootjes worden vanaf april weer in het water gelegd. We zien uit naar een mooie lange zomer. Nu is het moment om je alvast goed voor te bereiden op de zomer.Geef je boot een onderhoudsbeurt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: