001 -Family
Cursussen Cultuurpunt Aalsmeer zeer succesvol

Cursussen Cultuurpunt Aalsmeer zeer succesvol


Geplaatst op: 9 maart 2015

Nu het Cultuurpunt Aalsmeer bijna anderhalf jaar bestaat, weten steeds meer kinderen hun weg naar het cursusaanbod te vinden. Begin februari ging de vijfde reeks cursussen voor basisschool-leerlingen van start en het aantal inschrijvingen was overweldigend. Ruim 120 kinderen kozen uit een cursus musical, muziek, ballet en DJ.

Ter promotie van de cursussen organiseerde het Cultuurpunt kennismakingsworkshops op de basisscholen in Aalsmeer Oost, die enthousiast werden ontvangen. Met bassischool De Zuidooster als nieuwe cursuslocatie worden Aalsmeerse kinderen uit Oost beter bediend: dicht bij huis kunnen zij gedurende negen weken een cursus muziek volgen.

Ook de toevoeging van de cursus DJ in samenwerking met René van Aken van House of Beats bleek een gouden greep. Maar liefst vier groepen zijn van start gegaan. In de studio van René leren de kinderen de fijne kneepjes van het DJ-vak. Zij sluiten de cursus af met een optreden in poppodium N201.

Uiteraard is er in het volgende cursusseizoen weer volop plek voor uw kind om deel te nemen aan een van de vele cursussen van het Cultuurpunt Aalsmeer. Houd voor nieuwe data en locaties de website van het Cultuurpunt in de gaten, www.cultuurpuntaalsmeer.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursussen Cultuurpunt Aalsmeer zeer succesvol

Nu het Cultuurpunt Aalsmeer bijna anderhalf jaar bestaat, weten steeds meer kinderen hun weg naar het cursusaanbod te vinden. Begin februari ging de vijfde reeks cursussen voor basisschool-leerlingen van start en het aantal inschrijvingen was overweldigend. Ruim 120 kinderen kozen uit een cursus musical, muziek, ballet en DJ. Ter promotie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: