001 -Family
Katelijne van Otterloo op Radio Aalsmeer

Katelijne van Otterloo op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 10 maart 2015

Aalsmeer – Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. Wekelijks brengt de omroep 24 uur per dag informatieve programma’s voor alle geledingen uit de gemeente en overdag en ’s nachts heerlijke muziek. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 FM (kabel), of luister wereldwijd via www.radioaalsmeer.nl. Iedere maandagavond staan wekelijks twee populaire uitzendingen geprogrammeerd. In ‘Door de Mangel’ staat een Aalsmeerder of Kudelstaarter centraal, deze week is dat zangeres Katelijne van Otterloo en in de Top 10 geeft Regina Spel van cadeauwinkel Happy Bday acte de presence. In ‘Aalsmeer Politiek’ zal deze week Aalsmeerse Belangen de politieke week doornemen.

Zangeres Katelijne van Otterloo gast in ‘Door de Mangel’
In het programma ‘Door de Mangel’, dat elke maandagavond te beluisteren is, staat wekelijks een inwoner van Aalsmeer of Kudelstaart centraal. Tussen 19.00 tot 20.00 uur worden door broer en zus Elbert en Mylène Huijts vele vragen op de gast afgevuurd. Het bekende ‘doorgeefsysteem’ zorgt er voor dat er wekelijks weer een nieuwe gast plaats neemt achter de microfoon. Afgelopen maandag was ‘bloemenman’ Bob van den Heuvel aan de beurt om gemangeld te worden. Op de bekende openingsvraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij met: “creatief, mensen mens en levensgenieter”. De aan de Hornweg geboren, maar later naar Rijsenhout verhuisde Aalsmeerder heeft een onplezierige jeugd gehad op school: “Ik was vroeger een heel bescheiden jongetje dat meer in een hoekje zat. Ik was anders dan anderen. Ik mocht niet mee voetballen met de andere jongetjes. Ik werd echt gepest op school”, bekende Van den Heuvel. “Toen ik op de Wiekslag Mavo zat, kwam het allemaal goed. Ik ben toen ook uit de kast gekomen”.
Daarna is Bob de bloemsierkunst in gegaan. Na even voor een baas gewerkt te hebben is hij op 20 jarige leeftijd een eigen bloemenzaak in het centrum van Aalsmeer begonnen. Bloemen spelen nog steeds een belangrijke rol. “Ik werk nu voor een groothandel en geef regelmatig workshops op mijn eigen woonark”, aldus de bloemist.
Sinds drie jaar is Bob ook verbonden aan het Crown theater en samen met Gon is hij regelmatig gastheer in The Club. “Ik ben gevraagd het gezicht te worden van het kleine theater en na een jaar ben ik het samen met Gon gaan doen. We hebben best wel wat inspraak in de keuze van de artiesten. Ontzettend leuk om te doen” vertelde de theaterman.
Natuurlijk is er op maandag 16 maart weer een nieuwe gast in de 80ste editie van de Aalsmeerse talkshow. In de komende uitzending zal niemand minder dan zangeres Katelijne van Otterloo naar de studio te komen.

Katelijne is een van de betere jazz zangeressen van Nederland en woont in Aalsmeer. Zij is een charmante vrouw en getrouwd met de zoon van Rogier van Otterloo. Bob wil graag weten wat zij van Aalsmeer vindt. Wilt u weten wat Katelijne daarop zal antwoorden en wat zij allemaal te vertellen heeft? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Katelijne zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

‘Weekend Magazine’
Zaterdag zal Joke Wegman weer een deel van het ‘Weekend Magazine’ verzorgen, samen met dochter Mariëlle. In het eerste uur tussen 14.00 en 15.00 uur zal zij onder andere Rody Peters, Joost de Vries en Wim ontvangen, dat allemaal in het kader van NLdoet, dat dit jaar op 20 en 21 maart gaat plaats vinden.
Tevens zal deze week het motto van de Pramenrace 2015 worden onthult door het bestuur van de SPIE.

Nagedachtenis aan Jan Peterse
Donderdag 12 maart is het een jaar geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van Jan Peterse. Ter nagedachtenis aan deze bijzondere, betrokken oud-hoofdredacteur van Radio Aalsmeer zendt het programma 'Halte Zwarteweg' een muzikale nagedachtenis aan hem uit.
Jan was als mede-oprichter van het programma vanaf de eerste dag intensief betrokken bij de samenstelling. Vier jaar lang was hij de drijvende kracht achter de schermen om van 'Halte Zwarteweg' een kwaliteitsprogramma te maken voor alle luisteraars van Radio Aalsmeer. Jan zijn inzet en onvergetelijke steun voor het team missen de programmamakers ontzettend: "Wij zijn hem zeer dankbaar voor alles wat hij voor Halte Zwarteweg heeft betekend."

‘Top 10 van… Regina Spel’
‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Laurens van Kessel en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings. In de aflevering van maandag 16 maart zal Miranda Gommans samen met Rinus van Itterzon het programma presenteren. Regina Spel van cadeauwinkel Happy Bday zal haar tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer. Regina is eigenares van de cadeauwinkel in de Ophelialaan. Dit programma wordt uitgezonden op maandagavond van 20.00 – 21.00 uur.

Radio Aalsmeer is te beluisteren op 105.9 FM en de kabel op 99.0 FM, maar ook via de livestream op internet: www.radioaalsmeer.nl. Een uitzending gemist? Dan kun je het programma ook terugluisteren via de website van de lokale omroep via ‘Uitzending Gemist’. Het bezoekadres van de studio is: Van Cleefkade 15, 1431 RN AALSMEER in de Crown Business Studio’s.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Katelijne van Otterloo op Radio Aalsmeer

Aalsmeer – Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. Wekelijks brengt de omroep 24 uur per dag informatieve programma’s voor alle geledingen uit de gemeente en overdag en ’s nachts heerlijke muziek. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 FM (kabel), of luister Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: