Karwei
Spektakel Soos De Cirkel in De Meijert

Spektakel Soos De Cirkel in De Meijert


Geplaatst op: 10 maart 2015

Eens in de twee jaar houdt Soos De Cirkel, een sociale ontmoetingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking, haar Grote Playbackshow in De Meijert van Mijdrecht. Dit jaar zal het gaan plaatsvinden op vrijdagavond 27 maart om acht uur 's avonds. Publiek wordt verzocht er vroeg bij te zijn, aangezien de ervaring leert dat zitplaatsen al snel bezet zijn. De toegang is gratis.

Deze playbackshow heeft de verschillende grote musicals als thema. Liedjes uit Annie, Anatevka, Sonneveld, Ciske de Rat, Queen, The Sound Of Music en vele anderen zullen ten tonele gebracht worden, onder oogverblindende begeleiding van de geroutineerde dames van Showballet Nicole. Meezingen en -klappen mag, wordt zelfs door de artieste zeer op prijs gesteld.

De deelnemers zullen op hun prestaties worden beoordeeld door een vakkundige jury, dit jaar bestaande uit Burgemeester Divendal, samen met zijn dochter, en twee Bekende Nederlanders, vertolkt door Dorien Ross en Marco Slinger. De presentatie zal als vanouds in handen zijn van Hans van Veen, die de artiesten voorafgaand aan hun optreden aan u voor zal stellen, zodat zij direct op hun gemak zijn en kunnen schitteren. Ze zijn al maanden hard aan het oefenen op de moeilijke teksten, thuis voor de spiegel, maar ook op de soos. Het belooft dit jaar wederom een waar spektakel te worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Angela van Adrichem, coördinatrice, op telefoonnummer 06-23937815 of een kijkje nemen op de website www.soosdecirkel.nl.


Bijlage
uitnodiging

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spektakel Soos De Cirkel in De Meijert

Eens in de twee jaar houdt Soos De Cirkel, een sociale ontmoetingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking, haar Grote Playbackshow in De Meijert van Mijdrecht. Dit jaar zal het gaan plaatsvinden op vrijdagavond 27 maart om acht uur 's avonds. Publiek wordt verzocht er vroeg bij te zijn, aangezien … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: