001 -Family
IVN Winterwandeling 21 maart langs plassen en buitenplaatsen

IVN Winterwandeling 21 maart langs plassen en buitenplaatsen


Geplaatst op: 10 maart 2015

Op zaterdag, 21 maart organiseert IVN De Ronde Venen & Uithoorn alweer de laatste winterwandeling van dit seizoen, of wordt het een lentewandeling? We wandelen ten oosten van de Vecht, langs plassen en buitenplaatsen.
De Vecht speelde een belangrijke rol met betrekking tot het ontstaan van het omliggend landschap, het plassengebied en de vestiging van buitenplaatsen op de oevers. Het rijke verleden van het gebied is de leidraad van de wandeling. De tocht voert over mooie polderweggetjes met uitzicht over de plassen en onderweg passeren we nog een fort. Dat maakt de wandeling bijzonder gevarieerd.

Verzamelen om 9;30 uur op de parkeerplaats van de begraafplaats in Wilnis aan de J. Enschedeweg. Vandaar vertrekken we naar het startpunt in Breukelen. Lengte 9 km. Einde om 12.30 uur
Tips voor onderweg: kleedt u warm genoeg aan en trek stevige waterdichte schoenen aan. Neem ook iets warms te drinken mee. Aanmelden is niet nodig.
Meer informatie: Hans Tuinenburg, tel. 06-13 999 814. Of kijk op: www.ivn.nl/afdeling/de-ronde-venen-uithoorn.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

IVN Winterwandeling 21 maart langs plassen en buitenplaatsen

Op zaterdag, 21 maart organiseert IVN De Ronde Venen & Uithoorn alweer de laatste winterwandeling van dit seizoen, of wordt het een lentewandeling? We wandelen ten oosten van de Vecht, langs plassen en buitenplaatsen.De Vecht speelde een belangrijke rol met betrekking tot het ontstaan van het omliggend landschap, het plassengebied … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: