001 -Family
Doorrijder ongeluk Vinkeveen rijdt Mini

Doorrijder ongeluk Vinkeveen rijdt Mini

Via 0297 TV

Geplaatst op: 14 maart 2015

Vinkeveen - De man of vrouw die zondagnacht op de Baambrugse Zuwe doorreed na een geparkeerde auto gebeukt te hebben, rijdt waarschijnlijk in een Mini. 

De BMW-garage, waar de geraakte auto naar toegebracht was, trof een onderdeel van een grill aan. Op het deel staat het logo van Mini en een serienummer. Het nummer is nagetrokken en daaruit bleek dat het onderdeel gebruikt wordt bij 'gewone' Mini's, de Mini Roadster en de Mini Clubman.

De kans is groot dat deze Mini de BMW heeft aangereden. De bestuurder is tot op de dag van vandaag spoorloos. Uit camerabeelden blijkt dat de auto een lichte kleur moet hebben. Als u meer informatie hebt of een Mini met schade hebt zien staan, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297 TV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doorrijder ongeluk Vinkeveen rijdt Mini

Vinkeveen - De man of vrouw die zondagnacht op de Baambrugse Zuwe doorreed na een geparkeerde auto gebeukt te hebben, rijdt waarschijnlijk in een Mini.  De BMW-garage, waar de geraakte auto naar toegebracht was, trof een onderdeel van een grill aan. Op het deel staat het logo van Mini en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: