001 -Family
Fotopresentatie over De Hoef

Fotopresentatie over De Hoef


Geplaatst op: 16 maart 2015

Op woensdag 25 maart organiseert de Historische Vereniging “De Proosdijlanden” een fotopresentatie over De Hoef.

De heer Jan Compier vertelt aan de hand van talloze foto's over het boerenbedrijf en de industriële ontwikkeling van de buurtschap. Daarnaast komt ook de middenstand aan bod. Zo is er aandacht voor landbouwhuis Bakker alsook voor de bouw van de R.K. Kerk (1921) door twee Hoefse aannemers.

De kleuterschool, die werd gebouwd in1968, en het spoorlijntje ontbreken in zijn presentatie niet, evenals verschillende Hoefse families zoals de families Janmaat, Rademaker, Verhaar, De Jong en Van Bemmelen. Jan Compier heeft verschillende foto´s uit privécollecties, die nog nooit eerder vertoond zijn.

Op deze avond is ook de prijsuitreiking van de tijdens de kerstmarkt gehouden fotowedstrijd aan de winnaar de heer Hans Janmaat uit De Hoef.

De avond, waarvan de toegang gratis, is wordt gehouden in Gemeenschapshuis de Springbok, Oostzijde 61a in De Hoef. Aanvang 20.00 uur.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fotopresentatie over De Hoef

Op woensdag 25 maart organiseert de Historische Vereniging “De Proosdijlanden” een fotopresentatie over De Hoef.De heer Jan Compier vertelt aan de hand van talloze foto's over het boerenbedrijf en de industriële ontwikkeling van de buurtschap. Daarnaast komt ook de middenstand aan bod. Zo is er aandacht voor landbouwhuis Bakker alsook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: